2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خسته وناامیدم

😞 ممکن دارم مهاجرت میکنم بلکه بهتر بشه اوضاع از طرفی تنهایی ، البته اینجا هم تنهام  ، ازونور حدود دو میلیارد خونواده برام خرج کنند، نمی‌دونم راضی باشم یا نه....

یه وقتایی میگم بهتر بود ازدواج میکردم حداقل یکی بود سرم گرم میشد با زندگیم ، الان دارم درس میخونم بر ...

ازدواج نکردی سه هیچ جلویی مگه ازدواج واسه سرگرمیه فقط عذابه درست روبخون واسه خودت کسی بشی.چی میخونی؟رشته چیه

یه وقتایی میگم بهتر بود ازدواج میکردم حداقل یکی بود سرم گرم میشد با زندگیم ، الان دارم درس میخونم بر ...

ازدواج هم خوبع من زمانی ک پیشمه خیلی خوبم ولی زمانی ک میره سرکار، کارشم راه دوره نابود میشم هرچیزی سختیای خودشو دارع 

تنهایی وغربت سخته ولی ارزش داره ناامیدی تزریق نکن بخودت خیلیا ارزو دارن جاتو بودن

من که عاشق درس خوندن بودم ، دانشگاه هم بدون سهمیه با رتبه خوب سراسری خوندم، الان یکم درس خوندن برام سخت شده دوباره، بهم فشار آورده ...پیر شدیم دیگه😂