2777
2789

اسی با اجازه تروخدا جواب بدید

من امسال پایه دهم بودم.

امتحان عربی و شیمی و خیلی خراب کردم به حدی که ممکنه زیر ۷ بشم

می‌خوام دی امتحان بدم برای این دوتا که افتادم‌. بعد خرداد ماه می‌خوام ترمیم بزنم نمرم بره بالا اون لحاظ بشه برای کنکورم 

چون شنیدم نمره شهریور برای کنکور حساب نمیشه و خرداد ماه حساب میشه.

چیکار کنم؟ اگر شهریور امتحان ندم سال یازدهم دی ماه امتحانش و بدم میتونم خردادش ترمیم بزنم؟

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من متوسط دادم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اسی با اجازه تروخدا جواب بدید من امسال پایه دهم بودم. امتحان عربی و شیمی و خیلی خراب کردم به حدی ک ...

خب چه کاریه یه دفعه همون خرداد امتحان بده که ترمیم هم محسوب شه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یعنی اون تجدیدی هامو میتونم خرداد امتحانش و بدم و همون ترمیم میشه؟

نیازی نیست شهریور یا دی امتحانش و بدم؟

زیر هفت شدم چیی؟

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀

نمیشه

باید قبول شده درس رو تا بتونه ترمیمش بزنه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

یعنی اون تجدیدی هامو میتونم خرداد امتحانش و بدم و همون ترمیم میشه؟ نیازی نیست شهریور یا دی امتحانش ...

آره میتونی خرداد امتحان بدی یعنی تا اونجایی که من میدونم میشد

بازم از مدیر مدرسه‌اتون بپرس

یعنی اون تجدیدی هامو میتونم خرداد امتحانش و بدم و همون ترمیم میشه؟ نیازی نیست شهریور یا دی امتحانش ...

نه باید درس رو قبول شده باشی تا بتونی ترمیم بزنی

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

نمیشه باید قبول شده درس رو تا بتونه ترمیمش بزنه

قبول شده‌ها رو ترمیم میزنه اونیکه قبول نشده رو هم همون خرداد امتحان میده همون نمره خرداد لحاظ میشه براش

قبول شده‌ها رو ترمیم میزنه اونیکه قبول نشده رو هم همون خرداد امتحان میده همون نمره خرداد لحاظ میشه ب ...

یعنی من شهریور و دی برای افتاده ها امتحان ندم خرداد بدم هم نمره قبولی لحاظ میشه هم ترمیم کنکور؟

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀
خب میشه شهریور نرم برای امتحان ولی دی ماه امتحان بدم قبول بشم. خرداد همون سال هم ترمیم بزنم؟

ولی فکر کنم میشه‌ها

یعنی من پرسیدم گفتن اونایی که قبول شدی رو ترمیم میزنی اونیکه قبول نشدی رو هم همون خرداد انتخاب واحد میکنی امتحان میدی

فکر کنم میشه بپرس از مدیرتون