2777
2789
عنوان

😣😣😣 لطفابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 39 پست
من همش فكر ميكنم تو دلمه خيلي زير دلم تير ميكشه

انشاالله ک واقعا تو دلته

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم. ولی فک نکنم آمپول بزنم. صبر میکنم تا ماه دیگه پریود شم. از آمپول میترسم خخخخ

😙😙

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

منم فک میکنم خودم. البته من همسرم اصلا بچه نمیخواد . من با زحمت و یواشکی یه سری کارها انجام دادن که اسپرم ها برن تو 😄😄😄  خلاصه که الان اعصابم خورد شده نه پریود میشم نه بی بی چک دو بار زدم مثبت نشده

خدایا به امید تو . هر چی خیر و صلاح توست بشه
منم فک میکنم خودم. البته من همسرم اصلا بچه نمیخواد . من با زحمت و یواشکی یه سری کارها انجام دادن که ...

شما ترشح دادی؟

آره.  ترشح سفید بی بو

خب یعلامته دیگ

زیادم هست تقریبا. من طبق قانون خودم بعد از ۲۵ روز از تاریخ آخرین روز پریودم دوباره پری میومد.  یعنی دقیقا باید دوشنبه میومد .  همیشه هم سروقت و دقیق بودم. اما الان از دو شنبه تا الان ۶ روز میگذره نشدم . دو بار هم بی بی چک گذاشتم یه بار چهارشنبه شب یه بار هم امروز ظهر . هر دو بار هم منفی شد.  

خدایا به امید تو . هر چی خیر و صلاح توست بشه