2777
2789
عنوان

زنداداش بزرگم .....

245 بازدید | 13 پست

بچه ها من ۴ تا زنداداش دارم . زنداداش بزرگم وضع زندگیش خیلی خوبه خداروشکر ، اما حدود ۶ الی ۷ سال پیش چون داداش دومیم  داشت ازدواج می‌کرد، ی دعوای سوری راه انداخت و کلا قطع رابطه کرد با ما ، ما هم دیگه چیزی بهش نگفتیم‌، الان تو فامیل یک مهمونی بزرگ هستش که همه دعوتن . اونم میاد 

حقیقت از رفتاراش اصلا خوشم نمیاد . چون با وجود بی احترامی هایی که به ما کرده بود ، پارسال بچه همون برادرم زنگ زد به من که میخوام بیام خونتون . منم گفتم بیا عمه جون . یک هفته کامل پیش ما موند ، بعدم رفت خونشون ، فرداش مادرش زنگ زد گفت معلوم نیست چه آشغالی به خورد بچه دادی که بچه از درد به خودش عین مار میپیچه . منم بهش گفتم عوض دستت  درد نکنته  . چرا توی این یک هفته ازش خبری نگرفتی . ی دفعه با کمال پررویی  برگشت گفت فکر کردم عمش  که تو باشی آدمی . منم گفتم دیگه ادامه نده ، بیشتر از این دوس ندارم احتراما  از بین بره . قطع کردم . الان واقعا نمیدونم برم اون مهمونیو؟؟ یا فقط برای شام برم ؟ چون واقعا یاده رفتارش میوفتم حالم بد میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خاطر یه ادم بی ارزش میخوای از لذت های خودت جا بمونی؟ چرا راجب رفتارش با داداشت صحبت نمیکنی؟

چون به داداشم گفتم ، اونم گفت راست میگه بچه دل درد شده بود . مجبور شدیم ببریمش دکتر

ولش کن عزیزم تو هر خونه ای یدونه ازین عتیقه ها هست که همشون روانی هستن 

اتفاقاً برو و خیلی هم خوش بگذرون و اینو محل نده بی محلی به اینجور آدما بهترین کاره 

مشکل ما اینه که به خاطر احترام داداش و خانواده خودمون اینا هر بلایی که سرمون بیارن باز بهشون احترام میکنیم که اشتباه خودمون باعث میشه که همچین رفتاری با ما بکنند 

🙏🙏اللهم صل علی محمد وال محمد 💚برای فرج آقا امام زمان صلوات بفرستید 💚🙏🤚🤚🤚🤚💙خدا جونم زندگیمو به تو سپردم بهترینهارو سر راهم قرا بده 💙خدایا حاجت دلمو از خودت میخوام 🙏🙏🩵🩵 خدایا برای تمام نعمتهات شکر و میدونم اونی که میخوام بهم میدی به وقتش 🥰👶👶👦🧒

ای بابا

حالا جالبیش میدونی کجاست؟ بچه میگفت عمه خوش بحالت؟ میگفتم چرا ؟ گفت آخه هرروزیک مدل غذا می‌خورید، من مامانم یک قابلمه گنده غذا درست میکنه تا دو سه روز همون رو میخوریم . منم برای اینکه زنداداشم جلو بچش خراب نشه ، گفتم عمه جون مامانت کاره خوبی میکنه . آخه آدم که هر روز حوصلش نمیکشه آشپزی کنه . من الان به عشق تو دارم آشپزی میکنم . اونوقت زنداداشم🫠🫠