2777
2789
عنوان

دوقلوزایی

1615 بازدید | 19 پست

ی توضیح مختصر از وضعیتم بدم....

من حدود ی سال و خورده قرص جلوگیری مارولین میخوردم بعد برا بارداری قط کردم بعد قط کردنش جلوگیری طبیعی داشتم پریودام خیلی نامنظم شد و اخرین بار بعد دوماه پریود شدم تا این ک رفتم دکتر و بهم دارو داد تا پریودام منظم شه داروهارو دوماه خوردم پونیکا داده بود و دوفامد و اقدام کردم دوماه اقدام بودم دیدم باردار نمیشم رفتم دوباره دکتر اینم بگم وقتی پریودام نامنظم بود دکتر سونو کرد دوازده فولیکول 5میلی داشتم ک گفتم ازمایش و سونو میگن تنبلی داری برام لتروزول و سینال اف و دوفامد داده اینا باعث دوقولوزایی میشه؟

من با این داروها بعد دوسال به زور همون یه قلو باردار شدم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه قرص میخای چیکار حالا شش ماه تا یکسال وقت داری واسه طبیعی این قرصها بعضا باعث بارداری پوچ میشن. ...

عزیزم اخه تنبلی داری دارم دکتر گف باید دارو مصرف کنی 

همون ماه استفاده باردار شدی؟

نه عزیزم میگم که دوسال طول کشید اقدامم هرماه هم دارو مصرف کردم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
آخه قرص میخای چیکار حالا شش ماه تا یکسال وقت داری واسه طبیعی این قرصها بعضا باعث بارداری پوچ میشن. ...

دقیقااااا

ببین من هیچ مشکلی نداشتم بارداری اولم همون بار اول باردار شدم بعد عین اوسکولا رفتم خودمو دستی دستی دادم دست دکترا گفتم میخوام این دفعه دوقلو شه بهم دارو دادن دیگه بدنم ریخت به هم و یه بار بارداری پوچ داشتم بعدش پریود نامنظم و دوسال طول کشید تا دوباره باردار شم

منی ک تنبلی نداشتم واسه منم دوفامد و لتروزل دادن

اخه شما نداشتی نباید میدادن میگن کساییی ک مشکل نداشتع باشن و این داروهارو صرفا برا چن قلوزایی یا بارداری سریع تر استفاده کنن خطرناکه و گاها باعث میشه تخمدان هاشونو بر اثر رشد زیاد تخمک ها از دست بدن

واقعا فویلیکولات چن بود

باورت میشه هررر دفعه فولیکول ۱۷ و ۱۸ داشتم و نمیشد!

شما تنبلی تخمدان نداشتی؟

نه اصلا ولی بعد اون بارداری پوچ که پریودام نامنظم شد دکتر گفت احتمالا تنبلی بگیری بهم متفورمین هم داد میخوردم

2790
2778
2791
2779
2792