2777
2789
عنوان

شیمی نهایی بیاین بگین چطور بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 129 پست
دوستم میگفت با فرمول ( ام الفا ) اچ رو ب دس اوردم این درسته ؟؟؟؟  من حس میکنماون فرمول تستی بو ...

نه فرمول کتابه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

وایییی شما ها چجوری 13وخورده ای بدست اوردین خدای مننننن😖سؤالش 2نمرهههه داشت چرا انقدر زیاد بود آخه ...

لامصب همه سوالاش بارمش زیااااد بود 

والا من حوصله نداشتم حساب کنم وگرنه فک کنم ۳۵ نمره میشد 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دیگه پس کی

نگا نیم مول صابون داده بود یک کسر تناسب مینوشتی نیم مول NAOH مصرف میشد بعدش باتوجه به معادله NAOH=NA+OH ما نیم مول OH داشتیم.

برای به دست اوردن غلظتOH این نیم مول تقسیم بر دو لیتر که سوال داده بود میکنیم غلظت OH به دست میاد

لامصب همه سوالاش بارمش زیااااد بود  والا من حوصله نداشتم حساب کنم وگرنه فک کنم ۳۵ نمره میشد 😂

بارما خوب بود سوال ها چند قسمتی بود بارم ها تقسیم میشد این لامصب کلا 2نمره داشت

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈
نگا نیم مول صابون داده بود یک کسر تناسب مینوشتی نیم مول NAOH مصرف میشد بعدش باتوجه به معادله NAOH=NA ...

دقیقا نیم رو تقسیم بر2کردم ولی ادامش رو یادم نیست چیکار کردم میشه دقیقتر توضیح بدین

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈
کدوم سوال ؟نه این فرمول که میگین کاملا مال کتاب هستش

فکر کنم اول مولار NAOHرو به دست میاوری بعد میزاشتی تو این فرمول ولی باز قویه aبرابره با ۱و فرقی نمی کرد نه ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

خب نیم مول تقسیم بر ۲ لیتر میشد ۰/۲۵ میشد  خب بعدش ؟؟

وای خدا تقسیم بر دو دیگه چیه 😑