2777
2789
عنوان

شیمی نهایی بیاین بگین چطور بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 129 پست
بیخیالم ولی اصلا احساس خوبی هم ندارم🥲😂

این مدت هیشکی حس خوبی نداره  خداکنه بگذره 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون استیکره برا چیه؟😂

خنده دیگه مگه برا چی باید باشه ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

این مدت هیشکی حس خوبی نداره  خداکنه بگذره

فقط امیدوارم پاسخنامه من دست دبیرای خوبی بیوفته😔😂اخه بعدش هم که متوجه شدم سوال رو خط زدم و سوال دیگه رو نوشتم ب جاش

ولی مثل اینکه کل سوالای من دست ی نفر نیست و اینجوری دیگه هردوتا سوالو برام غلط حساب میکنن🥲

فقط امیدوارم پاسخنامه من دست دبیرای خوبی بیوفته😔😂اخه بعدش هم که متوجه شدم سوال رو خط زدم و سوال دی ...

نه کل سوالا دست یه نفره فقط چند نفر چند بار تصحیح میکنن بعد میانگین نمرات داده شده بهت داده میشه فک کنم اینجوریه  

خداکنه همینجوری که تو میگی باشه🥲

همینجوریه پارسال منم جابه جا نوشتم بعد خط زدم جای درست نوشتم