2777
2789
عنوان

شیمی 12

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت بود واقعا هم سخت بود من خودم خوب میگیرم ولی واقعا برام سخت بود 

خوب که میگین درچه حدِ؟ مثلا ۱۹ یا ۱۷

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
خوب که میگین درچه حدِ؟ مثلا ۱۹ یا ۱۷

انشالله بالای ۱۸ ولی من خیلی خوندم هدفمم رتبه زیر ۴۰۰۰ کشوریه

شیمی امسال فکر کنم خیلیا پاس نشن

استرس نگیرین احتمالا رقابت رتبه برترا،نمره بالای۱۶ هست

انشالله بالای ۱۸ ولی من خیلی خوندم هدفمم رتبه زیر ۴۰۰۰ کشوریه شیمی امسال فکر کنم خیلیا پاس نشن است ...

واسه دخترم میگم اونم دقیقا هدفش زیر ۴۰۰۰هست

حالا که اومد خونه با اینکه خیلی خونده بود گفت به شدت سخت بود و احتمالا ۱۷ بشم 

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
واسه دخترم میگم اونم دقیقا هدفش زیر ۴۰۰۰هست حالا که اومد خونه با اینکه خیلی خونده بود گفت به شدت سخ ...

بنظرم که نمره هیلی خوبیه

سوالا واقعا سخت و کنکوری بودن

تازه تو تصحیح هم سخت میکیذن خیلیا نمره شون پایین میاد چون طبق کلیده

خسته کننده ...  متوسط رو به بالا  بود .

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

اخه مشاورا هم تحلیل کردن گفتن استاندار بود و نمره معقول بالای ۱۸ هست براش 

نمی‌دونم والا ولی خب ابحیم ۱۹ میشه من خودم ۱۸ و خرده ای میشم . اما سوالاش درست نبود به نظرم .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز