راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه خیلی سخت بود . من خودم تعجب کردم با اینکه خیلی خونده بودم . اما نیمدونم چند بشم امیدوارم بالای ۱۸ بشم
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
دیگه کم اوردم به شدت گند زدم اما همه دارن میگن آسون بوده و نمره بالا میگیرم
همه حرف زیاد میزنند برای خودشون اونایی که میگن آسون بوده پس اصلا متوجه سطح سوالات نبودن .
من خیلی کار کرده بودم و میدونم سطح سوالات بالا بود اما بد ندادم خوب دادم . ( البته باید پاسخنامه رو دید همچین ۵۰-۵۰ هست )
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
من که میگم سخت بودد... اگه کسی کنکوری خونده باشه از نظرش راحت بوده
تشریحی با تستی خیلی فرق داره من همرو جواب دادم و جواب درست نوشتم اما توی تشریحی نظر طراح مهمه .
منم نظرم اینه سخت بود .
من خودم بد ندادما