2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

352 بازدید | 17 پست

سلام صبحتون بخیر 

راهنمایی میخام ازتون

من دیروز امتحان نهایی فنون و در حد ۱۳،۱۴دادم چون واقعا سخت بود و خیلی وقت کم اوردیم 

الان که فردا امتحان دینی دارم هیچ امیدی برام نمونده واقعا حجمش خیلی بالاست و نهایتا بتونم نصفشو بخونم و نمره قبولی در حد پایین بگیرم به نظرتون اینکارو کنم؟ولی به جاش تو امتحانات بعدی جبران کنم 

و اینکه اگه اطلاع داشته باشین تاثیر معدل یازدهم و دوازدهم به یک اندازست؟ واسه کنکور ۱۴۰۴

قشنگم عیبی نداره 

خیلیا مث شما بودن تو حوزه ما خیلیا گفتن ۱۰هم نمیشن

ی آب ب صورتت بزن بخون

و اینکه درس نخونده نزار همه رو در حد ی دور نگاه کن

کلا چند ص است دینی؟

🩹💚I'm healing 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دینی مهم تره

ضریبش بالاتره

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

قشنگم عیبی نداره  خیلیا مث شما بودن تو حوزه ما خیلیا گفتن ۱۰هم نمیشن ی آب ب صورتت بزن بخون و ...

۲۳۰ صفحه 

۱۸ درس 

مطالبش سخته

ما معلممون ۴ درسشم اصلا تدریس نکرده 

امتحان نگرفته

روزای اخر هر جلسه ۲ درس میداد که فقط تموم بشه 

۲۳۰ صفحه  ۱۸ درس  مطالبش سخته ما معلممون ۴ درسشم اصلا تدریس نکرده  امتحان نگرفته ...

سرچ کن درس های بارم بالا بخون پس خیلیییی زیاده

عزیزم ب نظرت میتونم من تموم کنم تا فردا صب؟ ۹۵ ص دارم

🩹💚I'm healing 

دینی انسانی ها مگه چند درسه؟؟ من ۱۰ تا درس مونده میترسممممم

سلام خوبی

درسته دارم بدبختی میکشم ولی میبینمت حس میکنم تنها نیستم😂😂😂😂

من ۶ درس خونده بودم قبلا

ولی حس میکنم نیاز دارم از اول بخونم

از ۱۲ ظهر تا ۶ صب فردا تموم میشه نظرت

راستی حساب کردم کلا ۹۵ ص داریم 

🩹💚I'm healing 

سرچ کن درس های بارم بالا بخون پس خیلیییی زیاده عزیزم ب نظرت میتونم من تموم کنم تا فردا صب؟ ۹۵ ...

قطعا میتونی ۹۵ که خیلی خوبه 

تجربی هستین؟

ما مداوم هم بخونیم همون نصفش تموم میشه فقط میتونیم ۱۰ بگیریم قبول شیم🥲

قطعا میتونی ۹۵ که خیلی خوبه  تجربی هستین؟ ما مداوم هم بخونیم همون نصفش تموم میشه فقط میتونیم ...

مرسی خوشگلم

آره..

نگران نباش ما هم سر اختصاصی ها اینجوری ایم😂😂💔

🩹💚I'm healing 

سرچ کن درس های بارم بالا بخون پس خیلیییی زیاده عزیزم ب نظرت میتونم من تموم کنم تا فردا صب؟ ۹۵ ...

منم همینقدر دارم😭

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️