2777
2789
عنوان

طلاق بابچه

88 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من 34سالمه ویه پسر چهار ساله دارم خانوادم میگن بدمش به پدرش بعد طلاق الان بنظرتون کاردستی چیه میخام برم سرکار جایی کسی نیس بچموبگیره نمیدونم چیکارکنم شوهرم دست بزن داره ورفیق بازه ودیکه میخام جدابشم 

بیچاره بچت

انگار اسباب بازیه که خانوادت میخوان پرتش کنی و بیای واقعا براشون متاسفم

بچه که خودش نخواسته دنیا بیاد شما دنیا اوردیش

اخر و عاقبت این بچه ها میشه آوا قهرمانی که نامادری کشتش

گناه بچه چیه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کیابابچه جداشدم بنظرتون سخته چیکارکنم 

سختی زیاد داره اگه مشکلت حاد نیست جدا نشو با این وضع که خانوادتم حامی صد در صد نیستن و میگن بچتو نیار سخت تر میشه اما باز به موقعیت و تحمل خودت برمیگرده اما اگه پول و شغل نداری اصلا سمت جدایی نرو

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
بیچاره بچت انگار اسباب بازیه که خانوادت میخوان پرتش کنی و بیای واقعا براشون متاسفم بچه که خودش نخو ...

نه من نمیذارم ک اینا میگن وقتی تاهفت سالگی بزرگش کنی میخای بعدش بدی بره فایدش چیه ...نمیدونم این بچه هافردا مادرشونوفراموش نمیکنن .بچمم پسره خیلی هم دوسش دارم دلم میخواد تااخر خودم نوکریشوکنم ولی چاره چیه شوهرم مریضه دست بزن داره کلا رفتارهای خوبی نداره شکاکه زندگیوبه کامم تلخ کرده بعدمیریم مسافرت اونحاهم منومیزنه

سختی زیاد داره اگه مشکلت حاد نیست جدا نشو با این وضع که خانوادتم حامی صد در صد نیستن و میگن بچتو نیا ...

یه خونه که مهرم هست شوهرم توش زندگی میکنم دارم شغل ندارم ولی حالا یه کاریش میکنم 

یه خونه که مهرم هست شوهرم توش زندگی میکنم دارم شغل ندارم ولی حالا یه کاریش میکنم 

یعنی به نامتونه خونه؟ اگه نیست که برای گرفتن مهریه روش حساب نکن مگه شوهرت بخواد بده وگرنه یه خونه جزو مستثنیات دینه و بابت مهریه به زن داده نمیشه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤