ز_زی مدیر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 203 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 27 پست سلام بچه ها من دیروز با بتای۴۴ فهمیدم حامله ام،آخرشب رابطه داشتیم و دقیقا توی رابطه ازم خون اومد،الانم ک از خواب بیدار شدم خونریزی داریم با کمردرد دلدرد،چیکار کنم؟طبیعیه؟؟ توی گوگل سرچ زدم نوشته بود ۳ماهه اول ممکنه تا ۳روز هم خونریزی ب صورت لکه بینی باشه...نگرانم😭 1403/03/08 | 09:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلین44 عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 12883 اخه میگن هنوز که ساک بارداری تشکیل نشده تو سونو نشون نمیده راستی اصلا سونو واژینال نریا برا دیدن ساک،چون خونریزی داری خطرناکه ممکنه سقطم بشه، خونریزیت ایشالا قطع شد صبر کن 8 هفته برو سونو قلباخرین روز اولین پریودیت کی بوده؟
ز_زی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 203 منم باردار بودم رابطه داشتم نمیدونستم ازم خون اومد ولی فرداش قطع شد خون لانه گزینی میگن رنگش با خون ... اره صورتی رنگه دقیقا
ز_زی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 203 راستی اصلا سونو واژینال نریا برا دیدن ساک، چون خونریزی داری خطرناکه م مکنه سقطم بشه، خونریزیت ایشال ... ممنون باشه نمیرم سونو واژینال،من ۲/۷ پریود شدم
ز_زی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 203 راستی اصلا سونو واژینال نریا برا دیدن ساک، چون خونریزی داری خطرناکه م مکنه سقطم بشه، خونریزیت ایشال ... من ۲۵روزه است سیکل های پریودم،۷روز عقب انداختم بتا دادم۴۴شد بهم گفتن بارداری، خداکنه باردار باشم و پریود نباشه این خون
لیلین44 عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 12883 من ۲۵روزه است سیکل های پریودم،۷روز عقب انداختم بتا دادم۴۴شد بهم گفتن بارداری، خداکنه باردار باشم و پ ... به نظرم باردار هستی بذار بعد اینکه خونریزیت قطع شد باز برو بتا بده ببین بتات چند شده زیاد تر شده بود صددرصد حامله ای
اطلس_آبی عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 7198 بتا خیلی پایینه میگی ۷روزم عقب انداختیبه متخصص ازمایش خونتو نشون بدهخونریزی که معمولا ۳ماه اول بعضی خانما دارنرابطه هم تا جایی که میتونی سه ماه اول خیلی کم باشهکم خودم اصلا نداشتم با اینکه بارداری پرخطر نبود ولی تا سه ماه حساسه
ز_زی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 203 به نظرم باردار هستی بذار بعد اینکه خونریزیت قطع شد باز برو بتا بده ببین بتات چند شده زیاد تر شده بود ... اره شنبه مجدد بتا میدم دعا کنید که باردار باشم واقعا خیلی از دیشب نگران شدم
ز_زی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 203 بتا خیلی پایینه میگی ۷روزم عقب انداختی به متخصص ازمایش خونتو نشون بده خونریزی که معمولا ۳ماه اول ب ... اره ماماام بهم گفت بتا پایینه زود رفتی آزمایش باید مجدد چند روز ویگه تکرار کنی ازمایشو،امیدوارم بارداری باشه
لیلین44 عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 12883 اره شنبه مجدد بتا میدم دعا کنید که باردار باشم واقعا خیلی از دیشب نگران شدم ان شاالله ، اصا فکرش نرو
زردالوجان عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 14556 اخه میگن هنوز که ساک بارداری تشکیل نشده تو سونو نشون نمیده بتات برا هفت روز تاخير كم نيست؟؟
ز_زی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 203 بتات برا هفت روز تاخير كم نيست؟؟ نمیدونم بخدا،بیبی چک هم قبل از ازمایش که زدم مشکوک شد