2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 27 پست
اخه میگن هنوز که ساک بارداری تشکیل نشده تو سونو نشون نمیده

راستی اصلا سونو واژینال نریا برا دیدن ساک،

چون خونریزی داری خطرناکه ممکنه سقطم بشه، خونریزیت ایشالا قطع شد صبر کن 8 هفته برو سونو قلب

اخرین روز اولین پریودیت کی بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی اصلا سونو واژینال نریا برا دیدن ساک، چون خونریزی داری خطرناکه م مکنه سقطم بشه، خونریزیت ایشال ...

ممنون باشه نمیرم سونو واژینال،من ۲/۷ پریود شدم

راستی اصلا سونو واژینال نریا برا دیدن ساک، چون خونریزی داری خطرناکه م مکنه سقطم بشه، خونریزیت ایشال ...

من ۲۵روزه است سیکل های پریودم،۷روز عقب انداختم بتا دادم۴۴شد بهم گفتن بارداری، خداکنه باردار باشم و پریود نباشه این خون 

من ۲۵روزه است سیکل های پریودم،۷روز عقب انداختم بتا دادم۴۴شد بهم گفتن بارداری، خداکنه باردار باشم و پ ...

به نظرم باردار هستی بذار بعد اینکه خونریزیت قطع شد باز برو بتا بده ببین بتات چند شده زیاد تر شده بود صددرصد حامله ای

بتا خیلی پایینه میگی ۷روزم عقب انداختی

به متخصص ازمایش خونتو نشون بده

خونریزی که معمولا ۳ماه اول بعضی خانما دارن

رابطه هم تا جایی که میتونی سه ماه اول خیلی کم باشه

کم خودم اصلا نداشتم با اینکه بارداری پرخطر نبود ولی تا سه ماه حساسه

به نظرم باردار هستی بذار بعد اینکه خونریزیت قطع شد باز برو بتا بده ببین بتات چند شده زیاد تر شده بود ...

اره شنبه مجدد بتا میدم دعا کنید که باردار باشم واقعا خیلی از دیشب نگران شدم

بتا خیلی پایینه میگی ۷روزم عقب انداختی به متخصص ازمایش خونتو نشون بده خونریزی که معمولا ۳ماه اول ب ...

اره ماماام بهم گفت بتا پایینه زود رفتی آزمایش باید مجدد چند روز ویگه تکرار کنی ازمایشو،امیدوارم بارداری باشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز