2777
2789
عنوان

ترک نفقه

37 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها دیروز شکایت ترک انفاقم زدم الان نمیدونم چیکارکنم نمیدونم چرا یکدفعه شل شدم شوهرم حدود پانزده روزه که نیومده بچشم ببینه منم بلاک کرده یه جای کارمیلنگه بااینکه منوکتک زده من رفتم شکایت ولی فقط پزشکی قانونی رفتم دیگه دنبال شکایت نرفتم مامانم گفت بزوخونت وقتی رفتم دروبازنکرد وزنگ زدم پلیس اونم اومد گفت آبروریزی می‌کنی چهارتافحش دادودروبست ومنم صورت جلسه کلانتری کردم الان بازنامه گوشمومیخام ببرم پزشکی قانونی یکمی آسیب دیده میخاستن دردش داربست نشده نمیدونم چی نوشته نمیدونم چرا شل شدم چرا دستم نمیره دیگه ادامه بدم همش میترسم ازطلاق اونم بابچه ی. چهار ساله میگم بعدش چیکارکنم رفتم چندجا آرایشگاه که کارکنم کارنبود ازطرفی پدرمومادرم بچمونمیگیرن همش میخام خونه باشم مراقبش باشم کارم که نمیدونم چی کنم نصف روز برم نیس بچمم بزارم مهد گیج شدم پیشنهاد بدید 

خب یه چیز هست به اسم مهریه میتونی بگیری  کارم عار نیست عار زندگی با همچین مردیه روانی شدن بچت ...

ایناروعارنمیدونم فقط ترس دارم که بچمم سه سال دیگه که هفت سالش بشه بره پیش شوهرم من تنهابشم شوهرم چه می‌دونم بهتربشه ومن بخوام حسرت بخورم برای کارخیلی گشتم نبود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ایناروعارنمیدونم فقط ترس دارم که بچمم سه سال دیگه که هفت سالش بشه بره پیش شوهرم من تنهابشم شوهرم چه ...

پس برگرد ولی مطمئن نیستم بعد سه سال باز همین آشو کاسه نباشه از من گفتن

پس برگرد ولی مطمئن نیستم بعد سه سال باز همین آشو کاسه نباشه از من گفتن

نه چندوقت پیش رفتم درخونه روبازنکرد من پونزده روزه اومدم گوشم نزدیک بوده پاره بشه ضربه دیده الان .چشمم کبودکزد بادستمم نمیدونم بعضی وقتا چل میشه یه جوری میزنم انگارازمن کینه داره نمیدونم میگم بنظرت چیکارکنم حضانت بچموبگیرم بنظرتون من چون چندین پرونده پزشکی قانونی دارم تواین سالهای ازدواجم میتونم حضانت بگیرم 

نه چندوقت پیش رفتم درخونه روبازنکرد من پونزده روزه اومدم گوشم نزدیک بوده پاره بشه ضربه دیده الان .چش ...

اره امتحان کن شاید فرجی شد

از اللن فقط دنبال شغل و درآمد باش تو دیوار بگرد دادگاه ببینه درآمد داری شانست بیشتره

البته بچه تا هفت سالگی پیشته