2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 28 پست
من حتی اگر اخلاقش هم خیلی عالی بود باز ردش میکردم چون تحصیل به اندازه اخلاق مهمه

نظر خودت مهمه 

ولی من ب این اعتقاد دارم ک آدم خودش شخصیتش شکل میگیره از روی درس نیست

.‌‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک برنامه ای بود به نام گلبرگ راحع به ازدواج بود . 

مشاورش میگفت اگرنسبت به خواستگارتون هیچ حسی ندارید آشنایی رو ادامه بدید شاید نظرتون برگشت ولی اگر خوشتون نیومد همون اول رد کنید. 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
نظر خودت مهمه  ولی من ب این اعتقاد دارم ک آدم خودش شخصیتش شکل میگیره از روی درس نیست

خب قطعا درسته ولی تحصیلات هم به آدم بها و ارزش میده قطعا 

مثلا من واقعا نمیتونم یک آقایی ک دیپلم داره رو ببرم تو خانوادم 

قطعا هم خودم هم اون آقا معذب میشیم 

و براش سخته 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
خب قطعا درسته ولی تحصیلات هم به آدم بها و ارزش میده قطعا  مثلا من واقعا نمیتونم یک آقایی ک دیپ ...

اره حالا شما مگی دیپلم این که واس ما امده سیکل هم نداره

همون اول تا عکسشو دیدم حالم بد شد

پس قطعا رد کن. حتی اگر این حس از بین بره با کوچکترین مشمل تو زندگی دوباره این حس برمیگرده.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
اره حالا شما مگی دیپلم این که واس ما امده سیکل هم نداره

خب دختر ردش کن 

درسته واقعا ک تحصیلات ملاک بر انسان بودن نیست 

ولی خب همون طرف هم خودش وقتی اینقدر تفاوت با همسرش داره معذب میشه 

تو هم معذب میشی 

رد کن بره 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

درسته اخلاق خوب با هیچی قابل مقایسه نیست اما اگر به دلت نمیشینه و فک میکنی شاید در آینده قبولش نکنی بنظر من که بهتره بزاریش کنار 

بهترین راه اینه که ازشون زمان فکر کردن بخواهید مثلا یکی دو ماه تا تا به گوش اطرافیان اینا برسه و اگر مورد بهتری پیدا شد اقدام کنید 🙂 

پسر خوب دهه شصتی ☺️