2777
2789
عنوان

شما هم مثل من؟

90 بازدید | 12 پست

از بی نظمی و بی مسئولیتی اطرافیان اعصابتون داغون میشه؟

مخصوصا در کار گروهی بعضیا چرا اینقدر بی خیالن 🥲🥲🥲

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

از دیشب دارم هی نق میزنم از کار این آدمااا 

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون که آره ولی من کلا از کار گروهی بدم میاد 

دقیقا ولی دانشگاه برای ارائه مون مجبوریم گروه داشته باشیم بعضیا کلا حق دیگرانو ضایع میکنن اینطوری

اره خیلی .رو مخ ترین ادمهای زندگیمم پدرومادر بی دست و پا و کثیفمن😭😔 

اخی ولی میدونی پدرمادر دلسوزترین هستن این موارد خیلی به چشم نمیاد مردم بیرون خیلی بده 

دقیقا ولی دانشگاه برای ارائه مون مجبوریم گروه داشته باشیم بعضیا کلا حق دیگرانو ضایع میکنن اینطوری

خیلی بده بعضیا بی مسئولیتن همه رو حرص میدن آخرم یه نفر باید جورشونو بکشه 

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم

من اگه طرف کارش رو انجام نده خودم انجام میدم بهتر از اینه که آدم عذاب بکشه

آخه متوقع میشن و دفعات بعدم منتظرن شما وظیفه شون رو انجام بدین دقیقا دراین گروهی که هستم تجربه کردم 

خیلی بده بعضیا بی مسئولیتن همه رو حرص میدن آخرم یه نفر باید جورشونو بکشه 

بله متاسفانه 

موافقم باهاتون

اخی ولی میدونی پدرمادر دلسوزترین هستن این موارد خیلی به چشم نمیاد مردم بیرون خیلی بده 

متاسفانه نه همه پدرومادرها😔 انقدر که ما پیرشدیم از دستشون اونا اصلا انگارهیچی براشون مهم نیس

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
متاسفانه نه همه پدرومادرها😔 انقدر که ما پیرشدیم از دستشون اونا اصلا انگارهیچی براشون مهم نیس

انشالله همیشه سلامت باشید 

به عنوان کسی که سختی زیاد کشیدم ولی بازم میگم دلسوزترین پدر مادرهستن بقیه میان و میرن بیشترم دنبال منفعت خودشونن 

آخه متوقع میشن و دفعات بعدم منتظرن شما وظیفه شون رو انجام بدین دقیقا دراین گروهی که هستم تجربه کردم& ...

بله درسته ولی من ترجیح میدم خودم انجام بدم و اعصابم راحت باشه

کاربر آقا