2777
2789
عنوان

این کنسله یا نه ؟

160 بازدید | 22 پست

بار اول رفتیم رستوران یدونه پیتزا خانواده گرفت بعد من دو اسلاید بیشتر برنداشتم مابقی رو خودش خورد و برد خونه

برام یه سبد کوچولو گلم گرفته بود .

بعد قرار دوم بهم گف نمیخوای شیرینی کارت و بدی

منم چون دیدم اینجوری میگه گفتم باشه بریم بستنی بخوریم بعد یهو گف نه زرنگی این جریمه دیر اومدنته باید بهم کباب بدی 

تا لحظه آخر فک میکردم شوخی می‌کنه بعد دیدم کارتمو گرفت گفت کارتتو بده دست من روزایی ک تو خواستی خرج کنی بده من برم حساب کنم خودت نرو جلو زشته 😐

بعد بستنی اوردن در بستنی خراب بود ریخت رو شالم 

دیدم اصلا بلند نمیشه برام یه دستمال بیاره خودم بلند شدم رفتم از بستنی فروشه دستمال گرفتم حالا داشت چیکه میکرد 

حرصم گرفتتتت از کارش

بعد موقع برگشتن به خونه م 

گفتم میشه از این مسیر بری از قصد از مسیر دیگ رفت که به خودش و خونش نزدیک بشه حالا ساعت ۱۰ شب  

منم دیدم اینجوریه نصفه راه پیاده شدم گفتم خودم میرم تو برو خونه 😐

ول کرد منو‌ وسط خیابون اون وقت شب 

کنسله یا نه این پسر ؟ هی می‌خوام گیر الکی ندم ولی هرچی فک می

کنم میبینم بیشور بود 🤔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کنسل

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️