2777
2789
عنوان

باکسی دوست بودم ولی بهم زدم

143 بازدید | 13 پست

من باکسی دوست بودم سه سال     اوایلش ک هیچ مشکلی نبود بهش کفتم  برات میجنگم حتی شده به بابام میگم باهات در ارتباط بودم   فامیلیم هستیم فامیل خیلی نزدیک  تو این سه سال خونوادش هرگندی زدن داداشش ادم کشت اون یکی داداشش زن دوم گرفت  خاهرش معتاد شد تو این سه سال همه چیز خونوادشون بهم ریخت بار اول  ک داداشش ادم کشت گفتم خب ب تو کاری نداره اتفاقی بوده  بهش دلداری میدادم ولی دیدم هرسال ی اتفاق جدیدی از اینا در میاد وقتی داداشش زن دوم گرفت  گفتم تو فامیل پیچیده  ک داداشت زن دوم گرفته  اگرم اینکارو کرده باهاش صحبت کن بگو ابروی خانواده مارو نبر جلوشو بگیر نذار علنی بشه باهام دعوا کردکفت دروغه بعد ک علنی شد قسم خوردگفت من نمیدونست اصلا ب من چ ربطی داره 

هربارم ک این اتفاقا میوفتاد خونوادم تیکشو سر دل من مینداختن ک ببین از ج کسایی دفاع میکنی میخای با چه کسایی وصلت کنی  

حالا بهم میگه تو نامردی تو گفتی من همه کاری برات میکنم گفتی حتی ب بابام میگم ک باهم در ارتباط بودیم میگم  اخه الان من ب بابامم بگم  باهات در ارتباط بودم نهایتش بهم میگه تو غلط کردی  بازم نهایت  این ازدواج  قبول نمبکنه ققط بعد گفتن این حرف زندگی برامن سختر میشه  بهم بی اعتماد میشن  چون گند کاریای خونوادت زیاد شد   فکر نکن اگر بگم باهات در ارتباط بودم بابام قبول دار میشه گفتم مقصر اصلی خونوادت نه من گفتم سه سال منتظرت بودم سه سال التماس بابامو کردم کریه کردم ولی بابام گفت بلاین وصلت ابروم میره نمیشه خودتم بکشی نمیشه  ولی تو این سه سال خونوادت خیلی گند زدن برو یقه اونارو بگیر نه من  حالا عذاب وجدان دارم من واقعا مقصرم من اون اوایل ک بهش گفتم ب بابام‌میگم  باهات در ارتباطم خونوادش مشکل خاصی نداشتن بعدش این مشکلات شروع شد  ؟

عقلانی فکر کنی مقصر نیستی 

دلی فکر کنی مقصری

و به خانوادت حق بده

نمیدونم شاید اشتباهه اما معمولا خانواده های این مدلی دردسر برات زیاده و اسیب زیاد میبینی 

منم جای تو بودم کات میکردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقلانی فکر کنی مقصر نیستی  دلی فکر کنی مقصری و به خانوادت حق بده نمیدونم شاید اشتباهه اما مع ...

اخه دلیم مقصر نیستم مقصر خونوادشن  نمبخاد مقصرو خونوادش بدونه مقصرو من میدونه 

کارخوبی کردی تا موفعی که حرف پدرت رو گوش میدی مطمین باش راه اشتباه نمیری

میدونم کار درستی کردم ولی میگم نکنه در حقش بدی کرده باشم بخدا من تلاشمو براش کررم ولی هردفعه خونوادش  یه گندی  زدن تمام تلاشای منو خراب میکردن  

اخه دلیم مقصر نیستم مقصر خونوادشن  نمبخاد مقصرو خونوادش بدونه مقصرو من میدونه

دل خودت منظورم بود

ازدواج چیزی نیست که بخوای به دل اون فکرکنی یا هرچی دیگه ای

ازدواجی درسته که کنار دل و اخساس منطق اساسی باشه

تو سعی کن بهتربن گزبنه ای ک بهش علاقه داری انتخاب کنی

ومطمین باش زمانی ک عروس این خانواده بشی

اگر شوهرت ادم خوبو کار درستی دربیاذ تازه  بهترین حالت ممکن

باتوجه به دفاعی ک گفتی از برادرش کرد سر زن گرفتنش مطمین باش قید اونارو نمیزنه هیجوقت و کلا بگه خانواده ای ندارم 

وهروقت مشکل پیش بیاد براشون روی برادر ادم حسابیشون حساب باز میکنن و این اول مصیبت برای شما و دعواهای شما میشه

یه شخصیو انتخاب کن با خانوادش و خودش سنخیت داشته باشی

دقیقا  کاش اونم بفهمه  

بیخیالش شو 

بلاکش کن

یکبار منطقی بهش بگو و بگو تو  اگر واقعا دوسم داشته باشی میفهمی این بهتره برام و اصرار به رابطه و ازدواج نمیکنی و کات و بلاک و دگ هرچی پیام و زنگو خبری شد به روی خودت نیار

اصلا واکنش نده

واکنش صفر صفر

بیخیالش شو  بلاکش کن یکبار منطقی بهش بگو و بگو تو  اگر واقعا دوسم داشته باشی میفهمی این ...

دیگه تصمیم گرفتم همبنکارو بکنم تو این دوماه هی دلیل کاتمو بهش توضیح میدادم تهش دوباره مبگفت تو نخاستی تو نجنگیدی تو میخاستی میشد  دیگه بلاکش میکنم چون حرف تو کتش نمیره