mnbvgy مدیر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15770 عنوان حس ششممم 🥺🥺🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 94 پست تزسایی ک دارم تو ذهنمه یا واقعیه؟ 1403/03/08 | 04:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8709 من دبیری قبولم یا اموزش ابتدایی ؟ حسش بهم چیه ازدواج میکنیم ؟ @آبیته۳ .
آبیته۳ عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2039 سلام عزیزم حس ششم هستین؟ اگه بله میشه درباره درسم و اینده شغلم هرچی حس میکنی بگی؟(تجربیم) لطفا در ... سلام عزیزنمیدونم والا برای نزدیکام اوکیه بقیه رو نمیدونمزندگی آروم و موفقی داری خونه داری بیشتر حس میکنم تا شاغل از این س حس خوبی میگیرم حس مبارکه😜ممنون گلم یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂
آبیته۳ عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2039 مرسی عزیزم خواهش😍😍😍💙💙💙💙💙 یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂
آبیته۳ عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2039 دوماه بعد اگه تاپیک باز بودو یادت موند بگو چی شد😍 یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25215 سلام عزیز نمیدونم والا برای نزدیکام اوکیه بقیه رو نمیدونم زندگی آروم و موفقی داری خونه داری ... ممنونم عزیزم ان شاءالله واسه منم درست میشه💜میشه یه مشخصاتی ازش بهم بدی؟شهرش دوراز ماعه درسته؟ کلا هرچی حس میکنین لطف کنید بهم بگین♥️ان شاءالله به هرچی که دوست دارید برسین🌹 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
آبیته۳ عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2039 من دبیری قبولم یا اموزش ابتدایی ؟ حسش بهم چیه ازدواج میکنیم ؟ هیش کدوم😔😔 چرااا؟؟😂آره ازدواجه یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8709 هیش کدوم😔😔 چرااا؟؟😂 آره ازدواجه یعنی امسال هیچی قبول نمیشم به نظرت ؟ از مشخصاتش میگین مطمن شم خودشه ؟ .
آبیته۳ عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2039 ممنونم عزیزم ان شاءالله واسه منم درست میشه💜 میشه یه مشخصاتی ازش بهم بدی؟ شهرش دوراز ماعه درسته؟&n ... قد بلند لاغر چهره متوسطزیاد دور نیست!دعا کن امروز استقلال صدرو پس بگیره هر چن حسم میگه نه😔 یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25215 قد بلند لاغر چهره متوسط زیاد دور نیست! دعا کن امروز استقلال صدرو پس بگیره هر چن حسم میگه نه😔 مشهده؟رشته چی میاره؟کی میگه اصلا میگه؟ان شاءالله عزیزم😍😍 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
آبیته۳ عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2039 یعنی امسال هیچی قبول نمیشم به نظرت ؟ از مشخصاتش میگین مطمن شم خودشه ؟ من اینجور حس کردممتوسط یه کم شکم داره تقریبا سبزه موهاش یه کم کناره های جلوش داره میره عقب؟ یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂
آبیته۳ عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2039 مشهده؟ رشته چی میاره؟ کی میگه اصلا میگه؟ ان شاءالله عزیزم😍😍 اصن چیزی درست بود؟ یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8709 من اینجور حس کردم متوسط یه کم شکم داره تقریبا سبزه موهاش یه کم کناره های جلوش داره میره عقب؟ نه مرسی عزیزم .
آبیته۳ عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 2039 نه مرسی عزیزم پس توهم دارم😄😄 یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25215 اصن چیزی درست بود؟ بله هرچی گفتین درست بوده🌹 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته