2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی اشناهای ما یکی هست برنامه نویسی میکنه توی یه سال وضع زندگیش 180 درجه تغییر کرد از صفر رسید به ما ...

منم یه نفرو دیدم با زندگی معمولی و یه ل فروشی کوچیک... یهو زن پولدار بزرگتر از خودش با دو تا بچه گرفت.. به خانومه ارث ثلان رسید... اقاهه ظرف یکی دو سال خونه لاکچری ساخت.. دو تا ماشین خرید. الانم طلافروشی زده🙄🙄🙄🙄🙄

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

نمیدونم چرا من خوشم نمیاد از این کار

منم حس خوبی ندارم... کلا از اینکه منتظر ارث باشی متنفرم... میگم مال دنیا اگر وفا داشت، به کسی که اییینهمه بابتش زحمت کشید و به خودش سختی داد تا بدستش بیاره وفا میکرد، نه به اونیکه باد براش اورد.... نمیدونم کرا تو این تاپیک یهو یاد اون افتادم 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

معلم فیزیک ما میگه درسو ول کن برنامه نویسی بخونید

برنامه نویسی از رشته کامپیوتر که از ریاضی میشه خوند خبدر هر صورت باید درس خوند نمیشه که ول کرد...

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!
بله تو هرچیزی استثنا هس دکتر فقیر داریم اخوند صاف و ساده هم داریم

خدا خیرت بده... پس جمع نبند هیچ جا و هیچ قشری رو... تو هر گروهی ادم خوب و بد داریم.... اکر جمع ببندیم، باید اون دنیا یه لنگه پا وایسیم جواب خوبای اون گروه رو بدیم😣😣😣😣😣😣