2777
2789
عنوان

نصف شبی چی بود ریخت تو کوچه

341 بازدید | 11 پست

انگار ک یه دیوار اجری ریخت پایین هرچی از بالکن نگا کردم چیزی نبود نمیدونم کاشی ماشی بود از رو نمای ساختمون افتاد یا گلدون ولی صداش خیلی بد بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر وحشتناک🤐

خیلی بد بود صدا ولی هر چی نگا کردم چیزی ندیدم احتمالا اونور ساختمون ریخته از اینور دیده نشد خداروشکر حالا روز نریخت هر روز بچه ها میان اونجا فوتبال بازی میکنن 

ن بابا همه همسایه هارو بیدار کرد من رفتم بالکن دیدم همه دارن از پنجره نگا میکنن

دیشبم اینجا باد شدیددددد میزد یهو شنیدم سه تا پشت هم صدای افتادن چیزی از ارتفاع اومد، خیلی صداش بلند بود، همه اومدن بیرون ک ببینن چیه، فک کردم گلدونای لبه ی تراس همسایه هاست که دیدم ی تیکه سنگ بزرگ از نمای ساختمون کنده شده افتاده وسط حیاط

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

دیشبم اینجا باد شدیددددد میزد یهو شنیدم سه تا پشت هم صدای افتادن چیزی از ارتفاع اومد، خیلی صداش بلند ...

اخه امشب اینجا گرم باد و بارون نیس اصلا صداش وحشناک بود  صداش بلند بود فقد خداروشکر تو روز نیوفتادع هر روز بچه ها اونجا جمع میشن فوتبال بازی می‌کنند خدا رحم کرده صب بشه برم ببینم چی بود ریخت پایین من ترسیدم گفتم نکنه از گلدونای ما افتاد پایین 

اخه امشب اینجا گرم باد و بارون نیس اصلا صداش وحشناک بود  صداش بلند بود فقد خداروشکر تو روز نیوف ...

اگه اتفاق بدی بود همین الان معلوم میشد دیگه، چیزی نیست نگران نباش

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خخخ داداشم میگه نکنه اسانسور بود افتاد پایین

😅😅

منم هر صدایی بیاد تا علتشو نفهمم ولکن نیستم، شوهرم انقد لجش ک میگیره از این کارم😂😂😂

😂کاراگاهیم واسه خودمون 

🕵️😂