2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجتماعی نبودن با خجالتی بودن دو تا بحث کاملااا جداست . خجالتی بودن از ترس میاد اما اجتماعی نبودن یه اخلاقه .. برای درمان خجالتی بودن باید با خودت فکر کنی چیشده که از جمع می‌ترسی ؟ می‌تونه این ریشه توی کودکی یا نوجوون بودنت باشه هروقت تونسی این ترس رو بپذیری خجالتی بودنت از بین می‌ره 😉

اجتماعی نبودن با خجالتی بودن دو تا بحث کاملااا جداست . خجالتی بودن از ترس میاد اما اجتماعی نبودن یه ...

نمیدونم کلا از چی میترسم هم چهره خوبی دارم همه چیزم خوبه فقط چون هیچوقت جاهای شلوغ نمیرم

نمیدونم کلا از چی میترسم هم چهره خوبی دارم همه چیزم خوبه فقط چون هیچوقت جاهای شلوغ نمیرم

خب این برمیگرده به گذشتت که سعی می‌کنی با گفتن اینکه من که ظاهرم خوبه من که مشکلی ندارم ، وای نه فقط بخاطر اینکه زیاد بیرون نمی‌رم وگرنه اگه برم منم مثل بقیه عادیم سعی می‌کنی خودت رو گول بزنی و خجالتی بودن رو یه عادت کنی درسته که درونگرا بودن و اجتماعی نبودن بیماری نیست اما خجالتی بودن یک نوع بیماریه 

سعی کن فقط از تنهاییت در بیای با گوشه گیر شدن چیزی حل نمیشه اولش سخته ولی بهش عادت میکنی سعی کن پادکستایی ک راجع ب همین موضوعه گوش کنی از چند نفر مشاوره بگیر کتاب بخون اطلاعات عمومیتو ببر بالا ک تو جمع بتونی صحبت کنی

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
سعی کن فقط از تنهاییت در بیای با گوشه گیر شدن چیزی حل نمیشه اولش سخته ولی بهش عادت میکنی سعی کن پادک ...

میتونم صحبت کنم فقط از نگاه مردم میترسم همش فکرمیکنم ممکنه پشت سرم حرف بگن

من پس بیمارم

منظورم این نبود عزیزدلم ، همه ی ما مشکلات و بیماری های خودمون رو داریم همه ی رفتارامونم سالم نیست منظورم این بود که بیا و خودت رو گول نزن به فکر درمان باش 

میتونم صحبت کنم فقط از نگاه مردم میترسم همش فکرمیکنم ممکنه پشت سرم حرف بگن

دقیقا منظورم از مهرطلبی همین بود عزیزم ولی توجهی به حرفم نکردی، خیلی راحت میتونی این چیزی که ناراحتت میکنی رو درست کنی و مشکلت اصلا حاد نیست، من خودمم دقیقا همینطور بودم و حتی بدتر و درست شدم

برای این میگم مشکلت از مهرطلبیه که بعضی وقتا ادم یه حرفی رو میخواد بزنه ولی میگه زشته، دیگران راجع بهم چه فکری میکنن، یوقت اینو بگم طرف ناراحت نشه، کلا احساس و حرف خودشو بخاطر طرف مقابل سرکوب میکنه و چیزی نمیگه

یا مثلا ادمایی که همش بی دلیل قربون صدقه بقیه میرن و حرف زیادی نمیزنن ، همش تعارف دارن اینا هم از مهرطلبیه 

کلا مهرطلبی ینی کارایی انجام بدی که برای جلب توجه و محبت دیگران باشه و خودت و احساستو نادیده بگیری حرفاتو بخوری، این به مرور هم عادت میشه که ادم حرف نزنه، جواب حرفای بقیه رو نده، فقط حرفاشونو تایید کنه و ...

من راه حلتم بهت میدم عزیزم، چیزی که برای خودم خیلی تاثیر داشت و خودمو درمان کردم

تو این کانال سرچ کن سمینارهای دکتر فرهنگ هلاکویی 

لیست سمینارشو میاره

هرکدوم خواستی گوش کن، رایگان گذاشته

https://t.me/zehnsefid

مهرطلب توی قسمت تیپ های شخصیتیه، عزلت طلب رو هم گوش کن اونم ممکنه به دردت بخوره❤️❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch