2777
2789
عکس بزار ورم هم هس البته و اینکه دماغ قبلت چطور بود 

عکس بلد نیستم بزارم😂خواهر دماغ قبلم داغان بود ولی والا از وقتی عمل کردم پهن تر شده جای اینکه باریک شه و اینکه نیمه گوشتی بوده با پوست ضخیم

همه دوستام پیش این دکتر رفتن خوب شدن میگم شاید چون جنس پوستم بده انقد پهنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عکس بلد نیستم بزارم😂خواهر دماغ قبلم داغان بود ولی والا از وقتی عمل کردم پهن تر شده جای اینکه باریک ...

وای بالاخره یکی رو پیدا کردم پیش سعید نوری عمل کرده باشه

شما راضی هستین؟ من میخوام تیر عمل کنم فعلا قصدم نوریه 

ولی تاپیک های بدی درباره ش خوندم شما که تازه عمل کردی راضی ای؟

وای بالاخره یکی رو پیدا کردم پیش سعید نوری عمل کرده باشه شما راضی هستین؟ من میخوام تیر عمل کنم فعلا ...

سلام عزیزم بخدا منم کلا سه ماهه عمل کردم 

حقیقتش خیلی خوش فرم دراورده نیم رخم نوک بینیم همه چی عالیه فقط تیغه بینیم یکم پهنه به خودشم گفتم میگه ورمه مطبشم مراجعه کننده هاش دیدم همشون گفتن ورمه بعد ۶ ماه عین نخود میشه دوستامم پیشش رفتن همه خیلی راضی منم خودم خیلی حساسم ولی دوستام و اینا همه خوششون میاد

سلام عزیزم بخدا منم کلا سه ماهه عمل کردم  حقیقتش خیلی خوش فرم دراورده نیم رخم نوک بینیم همه چی ...

ولی اگ میتونستم تهران میرفتم هر روز بینیم ی شکله ی روز پهنه ی روز باریکه ولی از روز اول تا الان کلی جمع شده دکتر گفت پوستت ضخیمه باید حداقل ۱۸ ماه صبر کنی

2790
2778
2791
2779
2792