2777
2789
عنوان

دهه هشتادیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 57 پست
من از دید خودم گفتم ببین ادعا داریم ولی برا مستقل بودن هر کاری میکنیم الان کل کافه های شهرا را دهه ه ...

دقیقل ولی میدونی ادعا خیلی چیز خوبیه حتی اگه نتونی بهش عمل کنی برا اینکه ضایع نشی تا یه جای راه میری یخورده خودتو میکشی بالا دهه هشتادی ها همشون ادعا دارن سر این مجبورن خوب عمل کنن و این خیلی خوبه به نظرم 

مرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی میکشیم تقصیر کسایی که دهه پنجاه بالای 20سال داشتن🙂

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

دقیقل ولی میدونی ادعا خیلی چیز خوبیه حتی اگه نتونی بهش عمل کنی برا اینکه ضایع نشی تا یه جای راه میری ...

درسته ولی من اسم اینو غرور میزارم البته ک غرور هم زاییده ادعا هست 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
چرا من از این حرفت خوشم اومد یه لحظه حس ربات بودن بهم دست داد

😂😂خوبه

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
اینم از آپشنهامونه دیگه    

بخدا😅خدایی از حق نگذریم ایران و دهه ۸۰ خیلی جای بهتری واسه زندگی گ

کرد البته شرایطم یخورده سخت تر شدا یعنی خیلی چیزای غیر ضروری مد شد خیلی ها به خاط نداشتن این ویژگی اعتماد به نفسشون و از دست دادن و ... ولی در کل انسان به تغییر که زندست

مرد
یه لحظه خواستم باهات مخافت کنم ولی دیدم اگه  مخالفت کنم حرف من نیست اصلا

دارک شد ک😂🤦

زیاد رو جمله اش مانور نده

من خودم چون وسواس و نشخوار فکری دارم 

یه موقع ها انقدر درگیرش میشم

دلم میخاد لال باشم

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️