2777
2789
عنوان

دهه هشتادیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 57 پست
نه بخدا فقط همیشه خدا دودلیم از خوابیدن یا نخوابیدنو صبحونه بگیر تا شاغلی وشوهر کزدن

باور کن چیزی که دیدمو میگم 

اکثرا به فکر اینن ارایش کنن ناخن بزارن با دوستاشون برن تفریح کمتر کسایی هستن که به فکر درس و شغل و پیشرفتن 

دسته اولم درس میخونن ولی الکی 

جدی میگی ؟از چ لحاظ م ۸۵ ام

گفتم یکم بالاتر

نیمه اول یه حالت مامان گونه دارن انگار بیشتر فکر میکنن 

ولی نیمه دوم انگار باید مواظب باشی سر نترس دارن

امروزی ترن 

فازشون یکم با نیمه اول فرق داره

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی مراقب باش الان یه عده بهت حمله میکنن چون دیدم افراد زیادی چه چقدر مخالف دهه هشتادیا بودند

دقیقا😂😂

مهم نیست عزیزم چون اونا همون ادم های کوته فکری هستن که تو جهالت و نادانی خودشون غرق شدن و همیشه دههه هشتادی بوده که سعی در اصلاح تفکر این افراد داشته 

گفتم یکم بالاتر نیمه اول یه حالت مامان گونه دارن انگار بیشتر فکر میکنن  ولی نیمه دوم انگار با ...

اره موافقم نیمه اول انگار زیاد بهشون نمیخوره دهه هشتادی باشن اما نیمه دوم اصل دهه هشتادن

لــر و لــرستانـے قهرمانکم داخم و خمبارم سی برارونم🖤#اموزش غیرت رایگان👌🏻🖤

باور کن چیزی که دیدمو میگم  اکثرا به فکر اینن ارایش کنن ناخن بزارن با دوستاشون برن تفریح کمتر ...

افرین بخدا که تو این تاپیک همش حرف حق زدی من ازون دسته بودم که خودمو میکشتم برادرس این همه خوندم هیچ گوهی برا کنکور نشدم

ولی تو نویسنده خوبی میشی برداشت هایی داری که فقط مختص خودته😂

اره بهم گفتن تاحالا نظرم خیلی با اکثریت فرق داره🤦😂

یکم رو مخه ولی تفاوت دوست دارم

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
اره بهم گفتن تاحالا نظرم خیلی با اکثریت فرق داره🤦😂 یکم رو مخه ولی تفاوت دوست دارم

تفاوتی که مردم بهش حسودیشون بشه نه که بهونه باشه واسه مشکل دار کردنت حتی توی تفاوتم مشکل داری

مرد
بنده کنکوریم اکثر دوستام ۲۰_۲۲ اینان من مامان اونام😂

😂

همشو قبول دارم بجز بی ادعا چون هممون یه جاهای ادعا داشتیم و داریم اصلا همین حرفی که زدی توش ادعا داش ...

من از دید خودم گفتم ببین ادعا داریم ولی برا مستقل بودن هر کاری میکنیم الان کل کافه های شهرا را دهه هشتادیا میچرخونن کل پمپ بنزینها کل فروشگاههای زنجیره ای فست فودا و.‌.‌‌‌‌‌‌‌‌........ نسلهای قبلی فقط میگفتن یا پزشک بشیم یا مهندس همون ادعاشون باعث شد اینققدر آمار بیکاری والافی بالا بره و ازدواج کم بشه 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
منم دهه هشتادیم  ولی بنظر نود درصدشون بی خاصیت زندگی میکنن و علافی ان

نه عزیزم زندگی بی خاصیت زندگی بود که در دهه های قبل ۱۵ سالگی شوهر میکردن تا ۱۸ سالگی چند شکم میزاییدن و افتخاراتشون فقط شوهر جونیشون و تعداد نفراتی بود که زاییده بودن 

بی خاصیت کسانی بودن که زیر ۱۸ سالگی بشور و بساب میکردن 

وگرنه همه میدونن دهه هشتادیا پرتلاش ترین نسل هستن یکیش خودم که شغل و درامد دارم

خیلی های دیگه کلاس های زبان میرن باشگاه میرن

‌خاصیت به این میگن نه شوهر کردن و زاییدن

تفاوتی که مردم بهش حسودیشون بشه نه که بهونه باشه واسه مشکل دار کردنت حتی توی تفاوتم مشکل داری

نه ببین 

من کلا حالا تو حرف زدن یا هرچیزی

حس میکنم ادما انگار دارن طبق یه الگو کپی شده حرف میزنن.

حرفی از خودشون ندارن. حرفایی ک شنیدن

شعارایی ک تو مجازی و اینا پر شده. . اینا حرفای خودشون نیست کپی شده این حرفا چیزی نیست ک خودش معتقد باشه بهش پس بیاد تعریفش کنه به بقیه صرفا حرفی ک یکی یجا زده لایک زیاد خورده و شده الگو .

برا همین وقتی میبینم نظراتم با اکثریت فرق داره ذوق میکنم میگم عه من کپی نیستم.