2777
2789
عنوان

میگه سق...ش کن😭

1406 بازدید | 27 پست

ما ۴ ساله ازدواج کردیم خودم ۱۸ شوهرم ۲۶ سالشه 

خواهش میکنم گیر ندید چرا زود ازدواج کردی چون مجبور بودم بخاطر فرار از خانواده...

چند روز بود پریودم عقب افتاده بود یک ساعت پیش دوتا بی‌بی چک زدم هردوتا دوتا خط اومد 

ب شوهرم گفتم با ذوق🥹ک بالاخره ی تغییری تو زندگیمون ایجاد میشه ... گفت ن حتی آزمایش هم نرو ک اونجوری صد درصد بفهمی هس دلت بمونه همین چند روز ک زوده یکسری بکن من نمیخام زوده😭

من بهش حق میدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خب نمیخاد دیگه

بچه هم پدر میخاد هم مادر

الان بچه بیاری وقتی شوهرت نمیخادش باعث میشه به دنیا که اومد کم کم ازت دور بشه چون هم تو نمیتونی براش وقت بزاری هم اون از بچه بدش میاد

اون بچه هم محبت پدر میخاد هم مادر

وای نه ترو خدا برو کلیپ کورتاژ بچه رو بهش نشون بده دلش رحم بیاد

سقط جنین گناه کبیرس 

اون دنیا این بچه یقتونو میگیره زندگی رو ازش گرفتین....

زندگی پس از زندگی یه آقا رو آورده بود که بچشونو سقط کرده بودن نمیدونی چقدر ناراحت بود