جانان۱۳۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 459 عنوان پسر قد کوتاه 438 بازدید | 23 پست من این تاپیک رو چند دقیقه پیش هم گذاشتم نباید بگید تکراریه فقط میخوام نظر بیشتر ببینم با پسری که قدش ۱۶۸ الی۱۷۰ ازدواج می کنیدخیلی پولداره اخلاقشم تقریبا خوبه 1403/03/08 | 01:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missgolimm عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 92 خودت قدت چقدره؟ببین این که اومدی راجب ازدواج و یک عمر زندگی و چیز ب این مهمی داری نظر بقیه رو میپرسی ینی خودت شک داری،من خودم ملاکم قد بلنده ولی برا همه نمیشه یه نسخه رو پیچید تو ببین میتونی دوستش داشته باشی یه عمر کنارش باشی یا خیر
گلواره عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 3614 ۱۶۷ خب هم قد هستینمنو شوهرم اوایل هم قد بودیم و همه چی خوب بودالان داره روز بروز کوتاه تر میشهنمیدونم چرااااو من و خودش در عذابیم
missgolimm عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 92 خب هم قد هستین منو شوهرم اوایل هم قد بودیم و همه چی خوب بود الان داره روز بروز کوتاه تر میشه نمید ... وا مگه میشه قدش کوتاه تر بشه ؟!
جانان۱۳۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 459 خودت قدت چقدره؟ ببین این که اومدی راجب ازدواج و یک عمر زندگی و چیز ب این مهمی داری نظر بقیه رو میپر ... ۱۶۷اخلاقش که خوبه پسر خوبیم هست تا حالا دوست دختر اینا نداشته کلا فکر کنم به خاطر قدش اعتماد بنفس نداره خواستم ببینم اگه بقیه به جای من باشن چی رو انتخاب میکنن و دید جامعه چطوره
گلواره عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 3614 وا مگه میشه قدش کوتاه تر بشه ؟! چ میدونم شانس منهبعصی وقتا میگم شاید خودم دارم بلند تر میشم؟؟؟؟!!
missgolimm عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 92 ۱۶۷ اخلاقش که خوبه پسر خوبیم هست تا حالا دوست دختر اینا نداشته کلا فکر کنم به خاطر قدش اعتماد بنفس ... اگه میتونی تحمل کنی یک عمر که بسم الله،مبارکه،چون الان پول حرف اولو میزنه که ایشون داره
روشنی_۶ عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 5598 چ میدونم شانس منه بعصی وقتا میگم شاید خودم دارم بلند تر میشم؟؟؟؟!! ببخشید خندم گرفت😂😂اگه عاشقش باشم اره
missgolimm عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 92 چ میدونم شانس منه بعصی وقتا میگم شاید خودم دارم بلند تر میشم؟؟؟؟!! برید بهداشت جفتتون قد بگیرید،ببینید مشکل چیه