2777
2789
عنوان

سابیده شدم قشنگ😭😂😶‍🌫️

512 بازدید | 23 پست

امتحانای دانشگاه ، آزمون کمر (کاراته کارا میفهمن) ، بهم خوردن تنظیمات بدن 

خاک تو سرم با این فشار های ک روم هست😭😂🫂

شما با چی سرو کله میزنین 

دیگه نمیکشم دیگه نمیکشممم

《میبوسمت؛تمام جهان مست میشود》

آزمون مشکی داری؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه بابا دان 5 

سبکت چیه؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

خداقوت پهلوون😂💔

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
شیمی خستم  نمیتونم بخونم چون نمیفهمم نمیتونم بخوابم چون فکر و خیال شیمی هیجوره ولم نمیکنه هن ...

دانشگاهی؟رشته منم فیزیکه:)حالا تربیت بدنی هم بماند

《میبوسمت؛تمام جهان مست میشود》