سلام ما پنج ماه به ی خونه نقل مکان کردیم که کلا دو واحده و هرکدوم ورودی جدا داره ما طبقیه اول هستیم...پنج ماه تمام شاهد صبح تا شب در حال یورتمه رفتن دویدن بچه هاشون هستم حالا این به کنار زن که خیر سرش فرهنگی از شب ساعت ۱۱شروع میکنه با ی صندل پاشنه دار تا خود صبح محکم شالاپ شالاپ راه رفتن تا ساعت ۷:۳۰ که بره مدرسه...ساعت سه شب ماشین لباسشویی روشن میکنه میخ میکوبه به دیوار...
باهاشون صحبت کنید اگر نتیجه نداد به مدت یک هفته خواب و خوراک براشون نزارید اصلا اجازه ندید پلک روی هم بزارن تا جون تو بدن دارین سر و صدا کنین تا بفهمن چه غلطی کردن
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷
از دستش پنج ماه دارم قرص پروپنالول و پوکساید میخورن من بچم شیطون روزها نمیخوایه و من فقط شب میتونم استراحت کنم ...ی روز صبح ساعت ۶ که دیگه زدم به سیم آخر وقتی داشت با پاشنه راه میرفت وسیله هارو میریخت میکوبید رو زمین صدای شیه اسب دانلود کردم چسبوندم به سقف آقا دیگه اون ساعت خفه شدن بی صدا رفتن تا اینکه غروبش خانوادگی شروع کردن به دویدن یورتمه رفتن
به هیچ وجه دوس ندارم باهاشون هم کلام بشم به شوهرم گفتم به صاحب خونه بگه که بهشون گوشزد کنه ما آسایش نداریم صاحب خونه گفت پنج ماه اینا کرایه ندادن میخوان برن اردیبهشت...الان خرداد شده هنوز نرفتن و فقط ی روز کفش نپوشید دوباره الان شروع کرده به راه رفتن من تپش قلب میگیرم...نمیدونم با این مریض روانی چیکار کنم نمیتونم شب تلافی کنم چون همه بچم هم همسرم خوابن