2777
2789
عنوان

دوست پسر لاشی

296 بازدید | 20 پست

بچه‌ها من یه دوست پسر لاشی داشتم واقعا به تمام معنا عوضی بود رسماً به من می‌گفت تو رو واسه ... می‌خوام 

اصلا قبلاً از این غلطا نکردم که با کسی دوست بشم 

الآنم ازش بدم میاد در واقع هردمون از هم دیگ بدمون میاد و همو بلاک کردیم منتها من بعضی وقتها یهو میرم شمارشو میزنم میبینم مثلاً آخرین بازدید شو اینا کی بوده ولی می‌خوام برا همیشه از ذهنم بیرونش کنم یعنی دوست دارم فکر کنم از اول نبوده خیلی اذیتم کرد خدایی تازه من احمق یه بارم بهش پول دادم فقط بگین چه مدت طول می‌کشه تا این رابطه سمی کلا از یادم بره

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدومشون ادمن اینو بگو...

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
قرار نیس یادت بره قراره برات مهم نباشه احساساتتو رو کاغذ بنویس تا ۲۰ روز  روز ۲۱ همه رو از او ...

ممنون انشاءالله که جواب بده 

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

تا وقتی شمارشو پاک کنی یادگاری که به جا گزاشته پاک کنی

لامصب شمارشو حفظ کردم از یادم نمیره هیچی ازش تو گوشی ندارم کلا بلاکه ولی یهو شیطون گولم میزن و...

تا وقتی چک میکنید یادت نمیره و سخت تر میشه ،هر وقت اومد تو ذهنت با لگد بندازش بیرون 

بخدا یه مدت دیگ اصلا سمتش نمی‌رفتم منتها عوضی دید تو ایتا بلاک نیست پیام داد که باز بره رو اعصابم منم زدم اونجا هم بلاکش‌کردم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792