2777
2789
عنوان

کی تموم میشه !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3736 بازدید | 63 پست
عزیزای دلم ببخشید گوشیم یه چند وقته اذیت میکنه میخوام ریست فکتوری کنم بعد رمز اینجا یادم نیست چطور ب ...

سلام عزیزم. حالت چطوره؟ چند وقتیه نیومدی اینجا. نتیجه آزمونت چی شد؟ نگرانتم.‌بیا از خودت بنویس🩷

سلام عزیزم. حالت چطوره؟ چند وقتیه نیومدی اینجا. نتیجه آزمونت چی شد؟ نگرانتم.‌بیا از خودت بنویس🩷

سلام عزیزم گوشیم ریست کردم خیلی اذیتم می‌کرد این چند وقته هم اسیر ارغوان عزیزم هستم قشنگ منو میچلونه آخر شب چنان بی انرژی میشم که نگم برات 

اومدن تحقیقات محلی و از همسایه ها شنیدم در موردم تحقیق کردن احتمالا خبرش تا اوایل شهریور میاد امید بخدا

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من متاسفانه یا خوشبختانه زیادی به خدا امیدوارم همش منتظرم یکی کات بده و بگه تمام خوب طاقت آورد ...

چقدر منی

ولی من دارم میبینم فقط با دلخوشی گذرونیدم تا سختی ها رو بشه گذروند

بازم خدا روشکر 

من با تاپیک نماز صبحت دیدمت

امیدوارم یه گشایش تو زندگیت بشه به وقت همین اذان

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️