2777
2789
عنوان

کی تموم میشه !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3736 بازدید | 63 پست
دختم چهار سال و نیمه است  نه هرگز فقط چندباری گفت اگر آدم شدین می تونید تابستون تو راهرو بخواب ...

بهش بگو ما که آدم نشیدیم اتاق یا به قول خودت سوراخ سگ خیلی گرمه لطفا یک کولر برای سوراخ سگ بخر که تا صبح من و بچت از گرما خوابمون نمی بره بهش بگو متاسفم برات که با یک سگ ازدواج گردی کاش با یک ادمیزاد مثل خودت ازدواج می کردی که تو خونت به جای سوراخ سگ اتاق خواب داشتی

صبورا جان منتظر معجزه نباش یک نفر از غیب نمی یاد زندگیت رو زیر و رو کنه خودت برای زندگیت یک تصمیم عاقلانه و درست بگیر قبل اینکه دیر بشه وهزار جور بیماری و درد مریضی سراغت بیاد که دیگه توان مستقل زندگی کردن رو نداشته باشی انقدر صبر نکن که له بشی دخترت به یک مادر سالم و شاد نیاز داره نه یک مادر افسرده و بیمار از پدر که شانس نیاورده لا اقل مادر خوبی براش بمون مادر خوب اونی نیست که زیر بار زندگی و توهین همسر له بشه و چیزی نگه اگه تو گرمخونه زندگی کنی بهتر از اینکه با مردی زندگی کنی که سگ خطابت می کنه وقتی ازت مشورت می خواد یا رابطه جنسی می خواد بهش بگو شما لیاقتت بیشتر از اینه که با یک سگ مشورت یا نزدیکی کنی این قدر این حرف زشتش رو بهش یاد اوری کن که دیگه جرات نکنه دوباره این جوری باهات حرف بزنه  واقعا برات ناراحت شدم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

صبورا جان منتظر معجزه نباش یک نفر از غیب نمی یاد زندگیت رو زیر و رو کنه خودت برای زندگیت یک تصمیم عا ...

مشاور بهم میگفت چرا بعضی حرفها و برای خودت یادآوری میکنی دقیقا مثل حس کلماتت من از اون حمله متنفر شدم به قدری که هیچ مقاومتی نشون ندادم و شب های زیادی رو تو اتاق ارغوان تا چهار صبح بیدار بودم تا بیهوش میشدم بعضی کلمات انقد بدن که نمی تونی فراموشش کنی به نظرم برای اون مشاوره ها پیش نیومده وگرنه من دلم میخواد یادم بره ولی نمیره تقریبا یه سال پیش این گفت اما من همش جلو چشمم هست

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
ارغوان من همیشه پیگیرتم تو خیلی قوی ب جون پسرم ن سر ترحم بخاطر حس خواهری دلم برات آتیش گرفت امیدوا ...

مممنونم عزیزم متاسفانه نمیتونم اینارو به خانوادم بگم چون میدونم کن فیکون میشه همه چی میخوام بتونم خودم همه چی خیلی تمیز تموم کنم دعام کن خدا صبرم بده 

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

دیروز بهم گفت حوله صورتم بشور من خیلی با ارغوان درگیر بودم چندتا بازدید از ساختمون هم تو برنامه هام بود به شدت روز شلوغی بود بعدشم چون تو ماشین دعوا کرد من و ارغوان همون نه و نیم شب مسواک زدم اومدم اتاق ارغوان برای خواب خلاصه همین یه ساعت پیش که ارغوان خوابید پاشدم حوله اش برداشتم بشورم که یه وقت فردا دعوام نکنه داشت می‌رفت سمت آشپزخونه من دید سرم داد زد مگه حالیت نمیشه که شستمش ! گویا دیشب خودش شسته بوده منم گفتم آخه تمیز نشستی حالا بذا  یه نرم کننده بزنم که مجدد عربده زد منم آبش گرفتم پهن کردم خیر ندیده هر کاری میکنم دعوا نشم بازم میشم !

دیروز بهم گفت حوله صورتم بشور من خیلی با ارغوان درگیر بودم چندتا بازدید از ساختمون هم تو برنامه هام ...

اخه چرا بهش بگوچشه چرا اینقدر بداخلاقی حضانت بچه رو ازش بگیر مهریتو ببخشوبرو خیلی اعصابم خورد میشه

باورم نمیشه چطور یه آدم روانی میتونه اطرافیانش را از پا بندازه و خودش راحت زندگی کنه

برات طلب صبر دارم از خدا

حالا که نمیتونی دارو مصرف کنی یکم یوگا کار کن

پیاده روی صبحگاهی داشته باش البته طرف شما طلوع خورشید خیلی زودهنگامه ولی پیاده روی هنگام طلوع خورشید خیلی تو ارامش اثر داره

دخترتم با خودت یوگا کار کنه شاید یکم ارامش بگیره اونم

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

این ادم میخواد برچسب روانی بودن رو بهت بزنه و همه چی رو ازت بگیره حتی دخترتو 

مامان ارغوان باهوش باش بیخیال کاراش ورفتارش تامیتونید خودت دخترت ازش فاصله بگیرید بیشتر تایمتون بیرون در حال گردش وکلاس باشید کنار خانوادت باش 

من نگران ارغوان هستم میترسم آسیب روحی ببینه 

دیروز بهم گفت حوله صورتم بشور من خیلی با ارغوان درگیر بودم چندتا بازدید از ساختمون هم تو برنامه هام ...

سلام عزیزم خوبی من از اول تاپیکات دنبال کردم و همش تصور سازی میکنم اگه من به جای تو بودم چیکار میکردم و چی میگفتم ولی خب تو خیلی صبوری خیلی  عزیزم ببین من یه راه بهت میدم که واقعا جواب میده و میلیون ها نفر با این راهکار به هدف هایی خواستن رسیدن درخواست دوستیمو قبول کن 

زندگی.خنده.کنان.شاهد.جان.دادن.ماست

عزیزای دلم ببخشید گوشیم یه چند وقته اذیت میکنه میخوام ریست فکتوری کنم بعد رمز اینجا یادم نیست چطور باید بازیابی کنم الان ریست کنم رمز از کجا بیارم ؟

حافظه اش ۲۵۶ اما همش ارور پر بودن میده یه پیامک نمیاد برام اصلا دقم داده

عزیزای دلم ببخشید گوشیم یه چند وقته اذیت میکنه میخوام ریست فکتوری کنم بعد رمز اینجا یادم نیست چطور ب ...

سلام جان دام به نی نی یار ها پیام بده 

یا برو تو تنظیمات سایت