2777
2789
عنوان

از گرسنگی دارم بلند بلتد گریه میکنم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 55582 بازدید | 164 پست
دکتر رفتی؟

ن بهم قبلا دادن دارو اشتها ولی اثر نداشت میگ باید بخوری تا بیاری بالا معدت گشاد بشه عادت کنی نمیتونم فقط دوستدارم الان اناناس بخورم ک نیست   

ن شدم پوست و استتخون نمیتونم هیچی بخورم معدم کوچیک شده از نخوردن هیچی میلم نمیکشه حامه نیستم خیر سرم ...

باکتری یا عفونت یا ورم معدس منم دچارش بودم البته همشو باهم داشتم و یک مدت هرروز سرم نوش جان میکردم

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن باردار نیستم تو اقدامم کلا از بچگی بد غذابودم گرسنه میشدم خودم میکشتم گریه میکردم ولی هیچی نمخوردم ...

وای خدای من منم مجرد بودم همین بودم اندوسکوپی کردم دوسال تحت درمان بودم دگ خوب شدم درمان رو ول کردم

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
باکتری یا عفونت یا ورم معدس منم دچارش بودم البته همشو باهم داشتم و یک مدت هرروز سرم نوش جان میکردم

نمیدونم مردم دیگ متنفرم از دکترها رودهام از بی ابی خشک شدنه حتی ابم بزور میخورم بالا میارم اب رو 

ن بهم قبلا دادن دارو اشتها ولی اثر نداشت میگ باید بخوری تا بیاری بالا معدت گشاد بشه عادت کنی نمیتونم ...

کمپوتش رو بخور

ن بهم قبلا دادن دارو اشتها ولی اثر نداشت میگ باید بخوری تا بیاری بالا معدت گشاد بشه عادت کنی نمیتونم ...

چن کیلویی؟

ینی هیچ خوراکی ای نیس ک مورد علاقت باشه بخوری؟

چن سالته؟

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن

نمیدونم مردم دیگ متنفرم از دکترها رودهام از بی ابی خشک شدنه حتی ابم بزور میخورم بالا میارم اب رو&nbs ...

وای توروخدا برو پیگیر باش چندماه تحت نظر باشی بهتر میشی 

مشکلی عصبی نداری؟ همسایه ما اصلا نمی‌توانست غذا بخوره بیچاره راه می‌رفت تا بتونه دو قاشق سوپ وبزور ...

ن.تو ناراحتیم لب نمیزنم درسته ولی الان ک مشکلی ندارم فقط از سر کار امدم شوهرم گفت چی بخوریم گفتم هیچی برنج ن گوشت ن چیز چرب ن هرچی گفت هی گفتم دوستندارم

به منم دارو استها اورداد دکتر تو شکمم هیچی نبود اینقدر گرسنه میشدم ولی بازم چیزی از گلوم پایین نمیرفت،البته الان بهتر شدم مثل قبل نیستم،میوه بخور ،غذا نمیتونی

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷