2777
2789
عنوان

از گرسنگی دارم بلند بلتد گریه میکنم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 55583 بازدید | 164 پست
معده ی باکلاسی داری😂 شوخی کردم ناداحت نشی گلم منم بچگیم تا ۸..۹سالگی اینطوری بودم انقد ب زور بهم ...

من حتی صبحانه فقط اب جوش میخوردم بزور هب بدم ی چیزی تو دهنم یبار از گرسنگی بی هوش شدم میگفتم از دهن گرسنم نیس از معدم دارم میمیرم.

حتما برو دکتر گوارش دخترمنم همینجور بود بدغذاس اونقدر هیچی نمیخوره که اوق میزنه  بردم گوارش خدا ...

تشخیص دکتر چی بود عزیزم؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن شدم پوست و استتخون نمیتونم هیچی بخورم معدم کوچیک شده از نخوردن هیچی میلم نمیکشه حامه نیستم خیر سرم ...

کپی مامان منی ، مامانم نون پنیر ،نون کره، فتیر و خامه ، سرشیر و سنگک و نون چند غله میخوره سیر میکنه خودشو

استاتر اول گوارش بعد روانپزشک 

اگه گوارش و رفتی و نتیجه نگرفتی حتما برو روانپزشکچند روز پیش اتفاقا خوندم از اضطراب کودکی 

اسم اختلالش هم فردا میبینم بهت میگم 

چقدر شرایط سختی داری دختر 💔

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من حتی صبحانه فقط اب جوش میخوردم بزور هب بدم ی چیزی تو دهنم یبار از گرسنگی بی هوش شدم میگفتم از دهن ...

دقیقا انگار بچگی منو تعدیف میکنی،اگه زورکی نبود هیییچی نمیخوردم،معدم بیمار شده بود،حتما زورکی ام شده بخور و دکترم برو

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
دقیقا انگار بچگی منو تعدیف میکنی،اگه زورکی نبود هیییچی نمیخوردم،معدم بیمار شده بود،حتما زورکی ام شده ...

خواهرزاده منم همینه 

فقط به زور ما در حسرتیم این بچه یه بار بگه گرسنه مه