از غذا افتادمه معدم داره سواراخ میشه نمیتونم هیچی بخورم هیچی .ازدهنم هیچی پایین نمیره متنفرم از برنج از غذا از چیزای چرب از خورشت از گوشت دارم میمرم خدا دوون نمیارم تاصبح شوهرم هی میزنه تو سرش خب چی بپزم واست گفتم هیچی هیچی فقط بدارم برس ک دارم میمیرم از گرسنگی ...پتو رو کردم تو دهنم از گرسنگی فقط گریه میکنم زیر پتو نمیتونم بخورم میل ندارم فقط از تو شکم گرسنمه
حتما برو دکتر گوارش دخترمنم همینجور بود بدغذاس اونقدر هیچی نمیخوره که اوق میزنه بردم گوارش خدا ...
تشخیص دکتر چی بود عزیزم؟
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه گوارش و رفتی و نتیجه نگرفتی حتما برو روانپزشکچند روز پیش اتفاقا خوندم از اضطراب کودکی
اسم اختلالش هم فردا میبینم بهت میگم
چقدر شرایط سختی داری دختر 💔
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دقیقا انگار بچگی منو تعدیف میکنی،اگه زورکی نبود هیییچی نمیخوردم،معدم بیمار شده بود،حتما زورکی ام شده ...
خواهرزاده منم همینه
فقط به زور ما در حسرتیم این بچه یه بار بگه گرسنه مه