2777
2789
عنوان

آنژو قلب

192 بازدید | 37 پست

کسی باید قلبش آنژو کنه مثلا نکنه چی‌میشه؟

میمیریم😑

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

خوب اگه گرفتگی داشته باشی که آره خطرناکه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آنژیو چیز ترسناکی نیس من کادر درمانم تا جایی که اطلاع دارم فقط ۱۰ دقیقه طول میکشه 

رگ‌نگاری برای اینکه بدونن کدوم رگ ها گرفته درصورت نیاز آنژیو پلاستی یا جراحی انجام شه 

همین چندتا وید بیشتر هم نداره و بیهوشی صورت میگیره

توکل به خدا از چندتا متخصص قلب راهنمایی بگیرید و تحقیق کنید تا پزشک مناسبی پیداکنید

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
خوب اگه گرفتگی داشته باشی که آره خطرناکه

باشگاه بودم یهو پشتم گرفت رفتن دکتر گفت باید آنژو کنی

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
آنژیو چیز ترسناکی نیس من کادر درمانم تا جایی که اطلاع دارم فقط ۱۰ دقیقه طول میکشه  رگ‌نگاری بر ...

من اون زمان گفتن کمه دیگ نمیدونم گفتن لازم نیس ولی اینجوری پیش بری ب عمل میکشه سیگار میکشم قلیون الان حیلی اذیتم میکنه یعنی این گرفتگی بیشتر شده‌

محکووممم به دوست داشتن تو تا ابد ویک روز..
آنژیو چیز ترسناکی نیس من کادر درمانم تا جایی که اطلاع دارم فقط ۱۰ دقیقه طول میکشه  رگ‌نگاری بر ...

خانمم خودش پرستاره بهش نگفتم😂

من اون زمان گفتن کمه دیگ نمیدونم گفتن لازم نیس ولی اینجوری پیش بری ب عمل میکشه سیگار میکشم قلیون الا ...

امکانش هس به هر حال باید آنژیو بشه تا بتونیم بگیم و اینکه سی تی آنژیو هم در مراحل اولیه موثر تا حدودی ولی اگه گرفتگی داری حتما پیگیری کن 

جات بودم یه متخصص قلب میرفتم

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
خانمم خودش پرستاره بهش نگفتم😂

عجیبه خانومتون بی خبره :/

من پرستار نیستم 

باشگاه بودم یهو پشتم گرفت رفتن دکتر گفت باید آنژو کنی

یهویی که آنژیو نمیفرستن اول باید اکو و تست ورزش بدی

اگه دکتر تشخیص داده حتما برید قلب مشکلی نیست که پشت گوش بشه انداخت

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
امکانش هس به هر حال باید آنژیو بشه تا بتونیم بگیم و اینکه سی تی آنژیو هم در مراحل اولیه موثر تا حدود ...

وقتی ی امید هس برا مرگ  از خودم دورش نمیکنم ولی ممنون که گفتید😇

محکووممم به دوست داشتن تو تا ابد ویک روز..
وقتی ی امید هس برا مرگ  از خودم دورش نمیکنم ولی ممنون که گفتید😇

گلم اینجوری نگو 

آنژیو ترس نداره آخه