2777
2789
مال من هم دردمیکنع هم دردش میکشه ب ساق پام .دست میزنم استخونشم دردمیکنه

عکس گرفتی شاید نرمی کشک زانو گرفتی وزنت پایین بیار کمک میکنه

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ساییدگی کشکک دارم ویهو درد شروع شد بعد ورزش کردن  ۴دوره ده جلسه ای فیزیوتراپی رفتم فرقی نکر ...

منم فعلن یه جلسه زدم گفت برو دو هفتع دیگ‌ بیا .درد من میزنه ماهیچه میسوزونه بنظرت اگ بخواد مشخص بشه رو من اثر کرده چند روز نشون میده دیشب ده شب زدم

ساییدگی کشکک  اصلا دردی نداشتم بعد ورزش کردن دیدم زانو درد شروع شد الان یه ساله

منم بعد ورزش این جور شدم شما کاسه زانوت فشار میدی درد میگیره

منم فعلن یه جلسه زدم گفت برو دو هفتع دیگ‌ بیا .درد من میزنه ماهیچه میسوزونه بنظرت اگ بخواد مشخص بشه ...

زمان میبره من الان یه زانوم ستا زدم یه زانوام ۲ جلسه فعلا از ۲۶ فروردین دردم کمی کم شده دردم زیاده یهو میزنه ساق پاهام از جلو زیر کشککم و همه جا 

فعلا جواب قطعی نگرفتم 

برای شما هم فکر کنم زمان میبره یه یه ماهی طول داره

یعنی چی ؟الان ابجیتون چطوره ؟دارومصرف میکنه

اون یک ماه سردرد شدید دارع نمیتونه کار کنه داره هلاک میشه کتف و پاشم درد میکنه

منم فعلن یه جلسه زدم گفت برو دو هفتع دیگ‌ بیا .درد من میزنه ماهیچه میسوزونه بنظرت اگ بخواد مشخص بشه ...

منم ۲۶ فروردین زوم گفت دوهفته دیگه بیا منم نرفتم دیدم فعلا هیچ خبری از آروم شدن درد نیست الکی برای چی برم 

زمان میبره من الان یه زانوم ستا زدم یه زانوام ۲ جلسه فعلا از ۲۶ فروردین دردم کمی کم شده دردم زیاده ی ...

مرسی جواب دادی من استرسم چون زیاد نیاز داشتم یکی باهام حرف بزنه .بعد تزریق یروز استراحت کردی