2777
2789
عنوان

یعنی حامله ام ؟؟؟؟

365 بازدید | 21 پست

ماه قبل درست موقع تخمک گذاری رابطه داشتم احساس کردم یکی دو قطره وارد شد ..... قرص اورژانسی و اینا هم نخوردم الان حدود ۳ روزه تاخیر افتاده یعنی ممکنه با همین یکبار و همین دو قطره حامله شده باشم ؟؟ 

در ضمن من همیشه پریودی های دردناک دارم یک روز قبلش کمر درد و دل درد دارم و عصبی و احساسی هم میشم اما این علائم رو هم ندارم .... 

حامله ام یا توهم زدم؟؟؟

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

توی اون ۲ قطره میدونی چقدر اسپرم هست ؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توام و امروز روز یازدهمه خبری از پریودیم نیس نمیدونم 🫠😄

تست زدی؟

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
توکجا میدونی دوقطره اونوخ چطور شمردیشون لامصب😶😂😂😂

آخه شوهره گرم دو قطره ریخت 🤣

تست بزن تو همون چند قطره چند میلیون اسپرمه

بعد برای بارداری چند اسپرم لازم هست؟؟

منم مثل توام و امروز روز یازدهمه خبری از پریودیم نیس نمیدونم 🫠😄

جدی چطور طاقت اوردی بیبی چک نزدی

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷