2777
2789
عنوان

فقط متاهلا بیان

468 بازدید | 40 پست

اینک شوهرتون باهاتون خوبه کلا ادم مهربونیه ولی ن باهاتون دردودل کنه و خیلی اوقات بفهمین یسری مسایل مهمو بهتون نگفته یاحتی مشورت نکرده درصورتیکه کلا ادم منطقی ام وارومم وبد برخورد نمیکنم ب نظر خودم و اینک قبلا نیاز ج خوب بوده جدیدا اصلا بروز نمیده مگ خودم جلو برم بگه چقدر نیاز داشتم واینا هردفه من باید برم جلو فک میکنین مشکلش چیه احساس میکنم دوستم داره ولی ب عنوان زن ادم ک باهاش راحت باشه نیس

منم دقیقا همین  موارد رو‌دارم اما  من حس میکنم سرش یه جا گرم شده و امیدوارم اشتباه باشه چون تاحالا خطایی ازش ندیدم

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا گفتم میگه نمیخام ذهنتو درگیر کنم 

من حتی قبل از عید یه روز صبح بهش گفتم من دارم کم میارم از نظر جنسی عاطفی تامین نمیشم گف چشم رفت ک عمل کمه

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
یعنی رابطه تو باید پیشقدم بشی همیشه؟؟؟  تا حالا پسش زدی؟

اره مگ چی بشه ک بگه شاید سالای اول ازدواج پسش زده باشم زیاد یادم نیس ولی کلا میگه میبینم خسته ای بت نمیگم بهشم گفتم تو اگ بگی انرژی میگیرم اوکی میشم 

خودم خسته شدم از پیشقدم شدن

باهات صمیمی نیست ، خیلی از مردا همینطورن ،  در مورد رابطه هم شاید یه وقت نیاز داشته و ناخواسته ...

دقیقا صمیمی نیس من ازین ناراحتم وگرن رابطم باخونوادش اوکیه هیچ دعوا وبحثیم نیس سرهیچ موضوعی چرا واقا اینجوریه بعضی وختا فک میکنم انگار مثلا طلاق عاطفی گرفتیم