2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 121 پست
بلع

ای جانم خیلی سخته بنظرم اگه پسررو نمیخوای سردی کن باهاش بذار خودش نخواد اینطوری برات بهتره 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم خیلی سخته بنظرم اگه پسررو نمیخوای سردی کن باهاش بذار خودش نخواد اینطوری برات بهتره 

من فقط از این میترسن بعد از طلاق پشیمون نشم 

چون مادرم و همه میگن حتما پشیمون میشی

با این چیزای که گفتم و رفتار مادرم شما فکر می‌کنید کدوم راه بهتره برام ؟؟ من واقعا به سنی نرسیدم ...

کلا براتون زود بوده ازدواج  الان بمونید تو رابطه هم باید ازمشاور حتما کمک بگیرید

راهی ک عقلتون و دلتون باهم میگه 

اتفاوت ستی تون هم بالاست منم همین تفاوت رو داریم و هنوز بعد دوتا بچه شوهرم ب دید بچه منو میبینه و ادم حسابم نمیکنه

خیلیش بستگی ب رفتار طرف مقابلتون داره 

ما ازهمون یه هفته بعد عقد مشکل داشتیم اما خانوادم نذاشتن جدا بشیم

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
من فقط از این میترسن بعد از طلاق پشیمون نشم  چون مادرم و همه میگن حتما پشیمون میشی

اره خب طبعات زیادی داره ، اما خب زندگی کنار کسی که دوسش نداری خیلی بدتره ، سعی کن بهش علاقه مند بشی 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

اره خب طبعات زیادی داره ، اما خب زندگی کنار کسی که دوسش نداری خیلی بدتره ، سعی کن بهش علاقه مند بشی& ...

تا میام دوسش داشته باشم یه دفعه ی کم میارم میزنم زیر گریه هر جا که باشم 

تا میام دوسش داشته باشم یه دفعه ی کم میارم میزنم زیر گریه هر جا که باشم 

اینا همش برای اینه که دلت جای دیگه گیره عزیزم ،درکت میکنم تو یه دوره از زندگیم این روزارو تجربه کردم میفهمم داری زجر میکشی 

دلم خیلی برای خودم میسوزه

بگردم 🥲

اینا همش برای اینه که دلت جای دیگه گیره عزیزم ،درکت میکنم تو یه دوره از زندگیم این روزارو تجربه کردم ...

شما ازدواج کردید 

به نظرتون با این وضعی  که گفتم و رفتار مادرم کدوم راه بهتره ؟؟من کسی نیس که ازش کمک بگیرم مادرمم نمیشه باهاش حرف زد

شما ازدواج کردید  به نظرتون با این وضعی  که گفتم و رفتار مادرم کدوم راه بهتره ؟؟من کسی ...

اره عزیزم ازدواج کردم ، بنظرم به حرف دلت گوش کن ، چون آینده خیلی ترسناک تره 

اره عزیزم ازدواج کردم ، بنظرم به حرف دلت گوش کن ، چون آینده خیلی ترسناک تره 

ازدواجتون با عشق بوده ؟؟

و چند سالتونه ؟؟

دلم میگه که جدا شم بهتره هم اینکه اون پسره بدبخت نمیشه هم خودم ولی عقلم میگه هیچکس مثل اون پیدا نمیشه برام با وضع خانواده من خوشی تو زندگی نمیبینم  دیگ 

و اینکه بخاطر کار های که کردم همسرم اجازه گوشی گرفتن دست و اینکه درس خوندن رو بهم نمیده