2821
2789

سگه چیزی میشکنه؟

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به کی زنگ زدی ؟

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

😐😐😐😐 بردنش ؟؟ مگه میشه ؟ وای کاش زنگ نمیزدی اون سگ گناه داره  می‌رفتی تذکر میدادی  ب ...

سگ متاسفانه خیلی سر و صدا میکنه

من مادرم بیماری اعصاب داره

با سر و صدا خیلی اذیت میشه

وقتی سگ ها ها سر و صدا میکنن فقط خدا خدا میکنم تمومش کنن

بنظرم سگ جاش تو خونه نیست

بقیه اذیت میشن

برای ازدواج خودتون و اطرافیان لینک چله ازدواج@cheleh_ezdewaj

😐😐😐😐 بردنش ؟؟ مگه میشه ؟ وای کاش زنگ نمیزدی اون سگ گناه داره  می‌رفتی تذکر میدادی  ب ...

خود همسایمون بردمش.نه اینکه شهرداری.تذکر ب چی بدیم.

دکترجکولم

به کجا زنگ زدین سگ همسایه ما هم خیلی صدا میده جای حیوون ک تو خونه نیست 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
سگ متاسفانه خیلی سر و صدا میکنه من مادرم بیماری اعصاب داره با سر و صدا خیلی اذیت میشه وقتی سگ ها ...

گاو رو ببری توی کاخ،گاو پادشاه نمیشه،کاخ طویله میشه.

دکترجکولم
عزیزم دوستم سگ داره اصلا تو خونه سر و صدا نمیکنه 

بعضی سگا چند ساعت یکبار واق واق میکنن

نمیدونم واسه همه سگا هست یا نه

این واق واق شون برای ما آزار دهنده ست

برای ازدواج خودتون و اطرافیان لینک چله ازدواج@cheleh_ezdewaj

2823
2791
2779
2792