2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم.....

186 بازدید | 10 پست

باروش کمک باروری حامله شده بودم دلم یجوری مثل نفخ کردن بود....چقدر ذوق داشتم😢میگفتم خداروشکر منم نینی دارشدم.میگفتن توخواب دوقلو..من عاشق دوقلوم خیلی دوست دارم دوقلوداربشم😭

خونه ی مامانم خوابیده بودم...یه جفت دمپایی دخترونه کوچیک برام گرفته بودن باخودم میگفتم معلوم نیست که نینیام چی ن....هیییییییی دیروز ازدست مادبرزگم ناراحت بودم فکرکنم به اون خاطر دیدم این خوابو😭😭😭😭

قسمت جالبش اینجاس هی باخودم میگفتم بچه ها تو نینی سایت میگن حالت نفخ اوایل بارداری طبیعیه😂😂😂یا خیلی چیزای دیگه که توخواب فکرمیکردم باخودم مقایسه میکردم بچه های سایتو😅😅

ولی چه حس قشنگی بود😔😔😔😔

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

برام دعاکنین روز جمعه ی منم حاجت روابشم...فرزندان سالم وصالح نصیبم بشه😢

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واي خدا عزيزم ايشاالا يه دوقلو خوشگلي بپرن تو دلت 😍😍

ان شاءالله...سالم وصالح و عاقبت بخیربشن...و بارداری سالم

ان شاالله خدا دوتا نصیبت کن شیطون😊

اَلّلهُمَّ اِنّی اَسئلُکَ بِمَفاتِحِ الغَیبِ اَلَتّی لا یَعلَمُها اِلّا اَنتَ اَن تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدِ وَالِ مُحَمَّد وَ اَن تَفعَلَ بی کَذاوکَذا...

مرسی دوستای گلم😚

سلام

من هم منتظر نی نی هستم

چند بار تا حالا خواب دیدم بچه دارم . بهش شیر میدم یا بغلم هست و دارم می خوابونمش

اینقدر حسش قشنگ بود که وقتی بیدار میشدم دوباره می خوابیدم که ادامه داشته باشه  

خدایا ممنونم که تو دلم نی نی گذاشتی. هر روز برای همه دوستان منتظر نی نی سایت دعا میکنم.
سلام من هم منتظر نی نی هستم چند بار تا حالا خواب دیدم بچه دارم . بهش شیر میدم یا بغلم هست و دارم م ...

اره خیلی حس خوبیه😔

انشالله که بزودی زود مامان میشی http://www.ninisite.com/discussion/topic/1342930/تجربیات-من-از-مسی ...

ممنونم.ان شاءالله