2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خانم با سیاست هیچوقت برای هر چیز الکی ای بحث نمیکنه و سعی میکنه از بحث و دعوا جلو گیری کنه حفظ ظاهر و رفتار و اخلاق در برابر همه داره اگه همسرش چیزی گفت و اصرار داشت سعی نمیکنه زیاد حرفشو بزنه زمین و میگه چشم اما خب نشد انجامش بده انجام نمیده روهمه‌چیز دقیقه ب خودش اهمیت میده و خودشو بی نهایت دوست داره عزت نفس داره صبح زود بیدار میشه و شب هم زود میخوابه کاراشو خیلی خوب انجام میدع مهمون داشت قبل مهمونی همه چیزو اماده میکنه تا بعدش همش تو اشپزخونه نباشع یه خانم با سیاست هیچوقت لج نمیکنه حرفاش صادقانه ست و وقتی همسرش بیرونه هم خودش تماس میگیره هم اجازه میده همسرش تماس بگیره یه خانم باسیاست دلبری میکنه و هیچوقت سعی نمیکنه خودشو با خانواده ی همسر درگیر کنه تو جمع تا وقتی ازش سوال نشده حرفی نمیزنه و شوخی های زیاد هم ممنوعه طوری که همه حساب ببرن ازش ب نوع‌پوشش حرف زدنش و شیک بودنش خیلییی دقت میکنه سعی نمیکنه دروغ بزنه و جوریه که طرف مقابلش میخواد(البته اگه طرف مقابلش متقابلا اینجوری بود)

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

توی دوستی چکارایی باید کنن؟

توی دوستی ب هیچچچ عنوان نباید خودشو وابسته و ضعیف نشون بدی یا هر چیزی رو از خانواده و دور و اطرافت بگی حرف های گذشته که هیچ ربطی ب شخص نداره نباید بهش بگی و در جریانش بزاری کل زندگیتو نزار رو دستش و خیلی زیاد رو نده هر جایی میری اجازه نگیر فقط بگو میرم بیرون یا میرم خونه ی اقوام اونم خیلی کم اگه پیام دادی و جواب نداد ب مدت طولانی اصلا پیام پشت پیام یا زنگ پشت زنگ نکن چون اینو ببینه همیشه اینکارو میکنه با سیاست و اعتماد به نفس باش تا حد کمی راحت باش نه خیلی زیاد سرد نباش گرم هم نباش متوسط از مسائل ج.نسی یا س.ک.س ب هیچ وجه حرف نزن و اگه حرفشو کشید وسط حتی برای سک.س چت با اعتماد ب نفس و پر از سیاست جوابشو بده خودتو زیاد دردسترس قرار نده بایددد متوجه بشه که هر وقت خواست نمیتونی دردسترسش باشی میدونم سخته اما باید اینجوری طی کنی چون این دوران دوره ی حساسیه از 3 بار درخواست بیرون رفتن یا دیدنت یکیو قبول کن اونم تو اماکن عمومی ب هیچ‌وحه خونه ی شخصی نرو اگه دست زد به منظور های دیگه جدی باش و بگو خوشم نمیاد و بهش بگو اگه من و رابطمون مهمه تا وقتی که رسمی بشیم باید صبر کنیم زود خودتو نباز و قوی باش بحث هم نکن خودتو اصلاااا ساده نشون نده زرنگ باش و همه ی حرکتا رو زیر نظر داشته باش تا معنی هر چیزی رو متوجه بشی 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

چطوری بفهمم قصدش ازدواجه؟

از میزان توجه و اهمیت دادنش و حرف گوش دادنش و از کارایی که بدت میاد دوری کنه تو رو ب خانوادش معرفی کنه و پنهونت نداشته باشه به خواسته هات اهمیت بده و مواظب حرف زدنش در همه موارد باشه تو عصبانیت هر چیزی نگه و اگههه گفت معذرت خواهی کنه بازم میگم توجه توجه و توجه مهمترین چیزه

از میزان توجه و اهمیت دادنش و حرف گوش دادنش و از کارایی که بدت میاد دوری کنه تو رو ب خانوادش معرفی ک ...

اگه چیزی گفت ک من حسودیم شد یا ناراحت شدم چطور رفتار کنم؟

اگه چیزی گفت ک من حسودیم شد یا ناراحت شدم چطور رفتار کنم؟

زیاد نشون نده و فقط بهش بگو ممنونم که هیچوقت آزارم نمیدی و خیلی متشکر ترم که یچیزایی کنترل شه

چیکار کنم نشون بده با سیاست هستم و بدرد زندگی کردن میخورم؟

ببین عزیزم ریز بین باش و خیلی زود حرفارو بگیر خودتو ب خنگی نزن مردا از زنی که همش خودشونو ب خنگی میزنن خوششون نمیاد همین رفتارایی که گفتم رو کنی و حرفای با عقل و منطق بزنی یعنی خیلی دختر سیاسی ای هستی