2777
2789
عنوان

مگه نمیگن...😐

988 بازدید | 14 پست

کاهش‌ وزن به استخوان ها کمک میکنه و ادم سبک بشه خیلی بهتره بخصوص برای زانو ها 

چرا من وقتی چاق بودم اصلا درد استخوان نداشتم  هر چی لاغر تر میشم استخوان دردم بیشتر میشه؟ شبا از پا درد و استخوان درد نمیتونم بخوابم

ممکنه بخاطر رژیم غلط باشه؟ ۱۲ کیلو کم کردم تو دوماه و کم خونی شدید دارم

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کل رطوبت بین مفاصلتو آب کردی 

اصولی باید وزن کم کنی  

حالا باید تقویت کنی  

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

نه نشنیدم که بگن 

اتفاقا با لاغر شدن توده تراکم استخوان کاهش پیدا میکنه

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

کل رطوبت بین مفاصلتو آب کردی  اصولی باید وزن کم کنی   حالا باید تقویت کنی  

خیلی بدن درد دارم شبا😭🥹 یعنی بدون دوتا ژلوفن اصلاااا نمیتونم بخوابم تا مغز استخونام درد میگیره

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

خیلی بدن درد دارم شبا😭🥹 یعنی بدون دوتا ژلوفن اصلاااا نمیتونم بخوابم تا مغز استخونام درد میگیره

ژلوفن چیه میخوری آخه 

پودر سنجد بخور با ماست باشیر اینطوری خیلی بهتره عوارض نداره خوب میشی

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مرسی از راهنماییت عزیزم 🩷 🩷 

عزیزمی 

از همین حالا شروع کن تقویت کن اساسی خودتو