2777
2789
عنوان

زندگیم سخته چجوری بگذرونم ...

242 بازدید | 4 پست

خیلی خستم چندساله به هر دری میزنم بسته است خسته شدم استرس کشیدم خیلیییییییی

همش فکر و خیال وای خدا دیگه بریدم به خدا

نگید زندگیت اوکی نبود چرا ۳تا بچه آوردی 

زندگیم قبلا ها خیلی بهتر بود اگر بی پول بودیم حداقل روحیه مثبت داشتیم الان هیچی ندارم هیچی نه روحیه نه انگیزه نه حمایت خانواده نه حمایت همسر...

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

زندگیت اوکی نبود چرا سه تا بچه آوردی واقعا!!!!!!! فقط روحیه ی مثبت داشتن واس آوردن سه تا بچه خیلی خیلی خیلی کمه، حالا اون طفلیام باید رنج بکشن

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)
زندگیت اوکی نبود چرا سه تا بچه آوردی واقعا!!!!!!! فقط روحیه ی مثبت داشتن واس آوردن سه تا بچه خیلی خی ...

😭

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چیزیه که شده چاره ای نیست مجبوری صبوری کنی این روزا همههههه مردم گرفتارن دیگه ربطی به پیر و جوون هم نداره همه یه غصه  بزرگی تو‌ دلشون دارن ای کاش می‌شد کاری کرد که تموم شه مشکلات ولی زندگی همینه ما باید قوی بشیم و صبر ‌کنیم چون زندگی آسون نمیشه امیدت به خدا رو هم از دست نده مطمئن باش حواسش بهت هست🌸🌸

عزیزم تو سه تا بچه داری!!!!

میگی چیزی ندارم!

مهمترین چیز در دنیا فرزنده

همسر داری که خیلیا ندارن

فرزندات زنده و سالم هستن

اگر حمایت خانواده ها رو نداری خودشونو داری

خیلیا حتی نمیدونن اسم پدر مادرشون چیه!