2777
2789
عنوان

چرا طلاق نمیگیره

283 بازدید | 19 پست

دختر خالم با یه مردی از کازرون ازدواج کرده سه روزه بخاطر اینکه شوهرش کتکش زده و از کازرون اومده تهران شوهرش زشت و بیسواد و بیشعوره 

و همش هم با زنجیر کتکش میزنه حالا هم سه روزه اینجا خونه ماس و همش با ما دعوا میکنه مثل چی میپره به ما و از شوهرش هم طرفداری میکنه مامانم بهش میگه طلاق بگیر ولی این میگه من طلاق نمیگیرم زندگیش خیلی مزخرفه الان هم اومده پیش ما و داره ما رو اذیت میکنه 

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

شاید حامی نداره

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب اگه طرفداری شوهرشو میکنه دیگه چرا قهره کرده اومده پیش شما 😐🤦🏻‍♀️ 

آدم میمونه چی بگه واقعا ...

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

شاید حامی نداره

حامی که ما نگهش داشتیم اون چیزی دیگه میخواد که ما نداریم شوهرش یک ریال بهش خرجی نمیده بچه هاش گدا بار اومدن هر جا میرن یکی غذا بخوره میرن میگن یه لقمه به ما میدی اصلا تربیت ندارن دو تا پسرن که لخت و بدون شلوار خیلی راحت راه میرن بچه هم نیستن ۱۴ ساله و ۷ ساله هستن 

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش
حامی که ما نگهش داشتیم اون چیزی دیگه میخواد که ما نداریم شوهرش یک ریال بهش خرجی نمیده بچه هاش گدا با ...

چی میخواد؟ 

پسراشم میاره اونجا با خودش؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"