2777
2789
عنوان

گفتار کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 37 پست
تلویزیون که ممنوعه بدتر میکنه خیلییی حرف میزدم و شعر میذاشتم

من دوتا پسرمو با تلوزیون تربیت کردم اونموقع برنامه هایی که مجری داشت خیلی زیاد بود و خاله ها هر چی میگفتن بچه ها گوش میدادن  پسر دومم که دیر زبان باز کرد و نگرانش بودم۱۵ ماهگی زبان باز کرد دو سالگی جمله میگفت اولی ۹ماهگی شعر می‌خواند خونه ما از صبح که بیدار میشیم تا وقت خواب تلوزیون روشنه بچه هام نه عینکی هستن نه مشکل یادگیری همیشه بهترین کلاس هستن    عروس هلندی دارم اونم دائم سر شبکه پویا باهاش دعوا داریم همش میگه نزن کانال دیگه داشتم نگاه میکردم عاشق فیلمای اکشنی که توش تصادف میشه یا مستند تلوزیون  عقاب نشون میده فرار میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم ولی یهو وسطش پا میشه میره یا مثلا پشت بند من تکرار نمیکنه

شعر کوتاه بخون مثلا گاو میگه ما ما علف میخوام 

از،خودم درآوردم جهت راهنمایی بعد سری دوم بگو ما که میگه مکث کن بزار بچه بگه حتی اگه طولانی شد چند بار تکرار کن گاو میگه؟باهاش،کلنجار،برو راه میافته قلق ش باید دستت بیاد ببین چه کاری،دوست داره با آب بازی کنه با نمک آرد حبوبات با هرچی 

حبوبات مختلف قاطی،کن ظرف بزار جدا کنه طرفش صدا بده پلاستیکی باشه یا وقتی یه دونه ریخت هیجانی تشویق ش،کن راهکار خیلی زیاد باید ببینی با کدوم راه میاد 

ببر سوپر مارکت وسیله بخر با دست بچه بردار بنداز تو سبد یا بردار اسمش و بگو بده به بجه بندازه سبد کم باشه در حد یک یا دو نمونه که بادش بمونه 

شبها موقع خواب براش شعر بخون یه هفته یه شعر ساده بعد شروع کن یه بیت خودت بگو بیت بعدی منتظر باش بگه آهسته بخون از یه توپ دارم قل قلی شروع کن 

پازل ساده ۲ تایی براش بخر باهاش بازی،کن کوتاه نیا خسته نشو بعدا اذیت میشی همین اول راه بیفته خودت راحت تری

ببین من پسرم دقیقا ۲ سالگی فقط ۲ کلمه می گفت و من به شدت ناراحت بودم بردم بهداشت گفت باید یه جمله کوتاه مثل آب بده بتونه بگه و من هچنان ماراحت بودم تا اینکه تو ۲ سال و ۳ ماهگی افتاد به حرف زدن عین بلبل حرف میزد انگار همه رو از قبل ضبط کرده بود یه دفعه بروز داد.راه رفتنش هم همین شکل بود ۱۴ ماهگی شروع به راه رفتن کرد اما خیلی خوب راه میرفت.واسه پسرت ناراحت نباش هنوز زوده به حرف میفته

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
بچه من ۲سال و ۳ ماهشه کلمه میگه فقط جمله بندی نداره  همین که کلمه میگه و میدونه چیه کافیه کم ک ...

با هاش کار کن پسر من ۲سالوو۶ ماه بود بیشمار کلمه بلد بود تازه نوشته همون کلمه میدید میخوند ولی جمله نداشت پوستم و کند راه افتاده شعر هم میخوند یه درصد شک نکردم دیر بشه حرف زدنش البته خورد به کرونا وکلا مهد و بازی با همین نداشت خیلی تاثییر داره با بچه ها باشن روزی ۲ ساعت مهد اینکه یکی تاثییر داره پسر من کلا ۳ ماه رفت مهد همون ماه اول راه افتاد 

با هاش کار کن پسر من ۲سالوو۶ ماه بود بیشمار کلمه بلد بود تازه نوشته همون کلمه میدید میخوند ولی جمله ...

اینم کلمات و بلده همه چیزو میگه جمله بندی نداره فقط 

مثلا شعر میخونم باهام همراهی میکنه ولی اینکه جمله کامل بگه نه هنوز 

مهد انشاالله از مهر ماه میزارم 

اینم کلمات و بلده همه چیزو میگه جمله بندی نداره فقط  مثلا شعر میخونم باهام همراهی میکنه ولی ای ...

پسر منم همین مشکل جمله بندی داشت سخت ش بود راه افتاد ولی خیلی کمکش کردم فوق العاده باهوش و شیطون بود ولی،عجیب بود الانم کلاس ۲ هست تو مدرسه همی چی اول جز بهترین ها ریاضی ، املا , نگارش علوم به نعلمط،گفتم نقطه ضعف ش،چیه میگه ریاضی که عالی علوم وبیه اوکی فقط کلمه بدم جمله بنویسه توش گاهی،اوقات میمونه یعنی هنوز اون ضعف جمله گفتن توش،هست