2777
2789
عنوان

گفتار کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 37 پست
آخه همسن هاش خیلی قشنگ پشت بند مادرشون تکرار میکنن اما‌پسر من میگه منو ول کن بازی کنم نه اینکه بگم ا ...

اگه بازی حیوانات دوست داره چرا باهاش بازی نمیکنی برو بشین به جای حیوانات حرف بزن ی داستان رو برای حیوانات شروع کن که چند کلمه مرتب تکرار کنه مثلا دلش درد میکنه همش میگه آخ دلم آخ دلم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شربت امگا سه یوروویتال براش بگیر بهش بده برا تمرکز و یادگیریه

آره از ۱سالگی داره دی اچ آ میخوره

تمرکزش اوکیه یادگیریش هم بالاست یعنی یه کاریو جلوش انجام میدی سریع پشت بندت انجام میده فقط مشکلم گفتاره

آره میگم ولی تکرار نمیکنه ایراد نداره؟همین که بگم کافیه؟ مشکل شنوایی هم نداره اخه به این موضوع هم ش ...

نه بابا خلی‌دختر مگه. اون ک نمیفهمه تکرار یعنی چی. تو بگو. یا شعر بخون دست بزن برقص ادا درار قر بده قیافتو چپو چوله کن کراونم بیاد هیجانی بشه کنارت تکرار میکنه یواش یواش.  

بعد هرروز‌روزی یکساعت دوساعت شده ببرش بیرون . ببرش شده توپارکینگ ی توپ کوچیک ی‌ماشین کوچیک ببرش مشغول شه. 

parasoo1989@
نه بابا خلی‌دختر مگه. اون ک نمیفهمه تکرار یعنی چی. تو بگو. یا شعر بخون دست بزن برقص ادا درار قر بده ...

آره آقا هرروز بیرونه خونه بمون نیست که

چی بگم اصلا دیوونه شدم مامانم که دوره این چیزارو دیده هپش بهم میگه بخدا بچت سالمه ول کن وای مثل خوره افتاده به جونم

آره از ۱سالگی داره دی اچ آ میخوره تمرکزش اوکیه یادگیریش هم بالاست یعنی یه کاریو جلوش انجام میدی سری ...

دختر منم همین بود اصلا تکرار نمیکرد حتی من شعر میخوندم جیغ میزد که نخونم از این شربت دادم و گفتار درمانی بردم بهتر شد البته از پسر شما بزرگتره حالا شما شربت رو بده اگه بهتر نشد ببر گفتار درمانی

آره آقا هرروز بیرونه خونه بمون نیست که چی بگم اصلا دیوونه شدم مامانم که دوره این چیزارو دیده هپش به ...

اره گفتم ک طبیعیه. بیرون برای رشد جسمو روانشون خیلی‌خوبه.  بچه هام فرق دارن دیگه. فک کن بچه ی من ده ماهگی راه میرفت بچه جاریم یکسالونیمگی ب سختیییی. دوتاشونم پسر. 

parasoo1989@

ببرش یه جا که بچه ها باشن اگه بتونی روزی ۱ ساعت بزاری مهد تو ساعات بازی خیلی کمک میکنه باید با بجه ها تعامل داشته باشه بعدم تلویزیون سعی کن خاموش باشه یا تو دید بچه نباشه کوشی و تبلت نده بهش مهم ترین چیز،اینه ازش کار،بخوای انجام بده مثلا لیوان بده قاشق بیار توپ پرت کن سعی کن باهاش بازی،کنی گوش نمیده خودت شروع کن بازی،کردن هیجانیش کن تا چیزی نگفته براش انجام نده غذا خوردن، آب خواستن اسباب بازی،قائم کن بزار درخواست بده اولش یکم سخته بیفته رو غلطک درست میشه هیچ تو دسترس ش نباشه بزار درخواست بده گاهی خودتو به نشنیدن بزن به خواب بزن تا دامنه لغات ش بالا بره اگه ببری گفتار،درمان هم خودت اذیت میشی هم بچه وبیشتر،کاسبی هست تا درمان از،استرس و اضطراب مادر پول در میارن