2777
2789
عنوان

کیس ازدواج

126 بازدید | 15 پست

آقا پسر ۲۸سال مهندس رسمی وزارت نفت ماشین ساینا خونه داره پدر مادرش اما روستایی تیپ وقیافش متوسط لاغر ..دخترخانوم ۲۷سال پیراپزشک خانواده بزرگ ‌سرشناس شهری وضع مالی خوب وخوشگل  نظرتون؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره به خاطر خانواده پسر ممکنه حرف بشنوه 

اگر پسر خوبی باشه و اینا که گفتم

مهم نیست

مرد باید شغل درست حسابی و خونه و ماشین داشته باشه

ولی اگه قرار باشه اذیتش ام بکنن نه خوب نیست

اصلا خانواده خیلی مهمن

خب شاید خانواده پسره هم اخلاقی و فرهنگی خیلی خوب باشن ، چرا طبق روستایی بودن قضاوت میکنید، کسی که تو شهر زندگی میکنه اما فرهنگ دخالت و فضولی تو زندگی بچه هاشو داره ، عروس رو آزار و اذیت میده به چه دردی میخوره آخه

شوهر آدم باید ی جوری باشه آدم روش بشه ببرتش تو فامیل ،بخاطرش خجالت زده نباشه اگه تیپ و قیافش در اون ...

متوسطه اما خانوادش بعد ها ممکنه دختر از این واون حرف بشنوه 

خب شاید خانواده پسره هم اخلاقی و فرهنگی خیلی خوب باشن ، چرا طبق روستایی بودن قضاوت میکنید، کسی که تو ...

من نگفتم روستاییه بده عزیزم. ظاهرا شمایی که قضاوت میکنی

من گفتم خانواده خیلی اهمیت داره. این یه واقعیته که بیش از ۹۰ درصد از افکار آدم سرچشمه ش خانوادشه

این دوتا خانواده اصلا مچ نیستن

متوسطه اما خانوادش بعد ها ممکنه دختر از این واون حرف بشنوه 

عزیزم اتفاقا من مورد دیدم برعکس شده

خانواده پسره بعدا ادعا پیدا کردن که تو روستای ما یه عالمه دختر خوشگلتر و بهتر برای پسرمون بود و رفته این دختر شهریه رو گرفته بدبخت شده

اصلا فکر نکنید حتما اون سمتش اتفاق میفته

من نگفتم روستاییه بده عزیزم. ظاهرا شمایی که قضاوت میکنی من گفتم خانواده خیلی اهمیت داره. این یه واق ...

عزیزم منم منظورم همین مچ بودن هست ، منظورم اینه که ما از کجا میدونیم که فرهنگ اون روستاییه با خانواده این خانم نزدیک به همدیگه نباشن ، ما که نمیدونیم خانواده این خانم و آقا چه فرهنگ و اخلاق هایی دارند مهم فرهنگ و رفتاره چه شهر باشه چه روستا