2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم ولم میکنه؟

231 بازدید | 18 پست

خانوادش خیلی گیرم همشمیخان من وقتی شوهرم نیست باهاشون رفت و آمد کنم هفته ای دوبار مثلا زنگ بزنم دوستم ندارن هااا ولی کرم شونه دیگه منم بی احترامی نکردم تاحالا بهشون ولی شوهرم و گاها در میکنن که یبار جلوشون وایساده که چیکار دارین چرا دعوا میندازین بینمون البته خانوادش بازم لج میکنن ولی خودم با شوهرم خیلی خوبیم بهش محبت میکنم حتی وقتی رفت جلوشون بخاطرم وایساده که چرا گیر میدید بهمون من صد برابر بیشتر باهاش خوب شدم الان بنظرتون به خاطر رفت و آمدی نبودم با خانوادش طلاقم میده؟

چه فکرایی میکنیااا.تازه ازدواج کردی؟

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا درباره خودتون اینجوری فکر میکنیدو صحبت میکنید؟  

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خاهشا نکید رفت و آمد کن زنک بزنم میگن بیا برم میگن چهار پنج ساعت بشین برم باز میکنم شب بدون شوهرت بی ...

منم رفت و امد نمیکنم 😃😂هرچند تو یه ساختمونیییییم

تهشو‌بگم؟ تهش‌همه‌همونی‌میشن که‌میگن‌من‌از اوناش‌نیستم😝خسته از چیز هایی که از بیرون پایان یافت اما از درون بیشتر ادامه پیدا کرد!🙂🖤
نه ولی خب خیلی اذیتش میکنن و تو دلش ناراحت میشه چه اشکالی داره به خاطر ارامش همسرت گاهی زنگ بزنی به ...

انجام دادم هربار که کوتاه میام یه قدم سمتشون برمیدارم جنبه ندارن باز بیشتر می‌خوان نمی‌دونم چه مرگشونه؟انگار میخان رو من نظارت داشته باشن

اره عقدم یک سال سه چهار ماهه چطور؟

ازدواج وتشکیل خانواده به این چیزا بندنیست که اگه رعایت نکنی منجر به طلاق میشه.کتاب زنان زیرک بخون کتابای دیگه هم بخون تا این اضطرابت بریزه

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

منظورم شما نیستی ولی کلی میگم پسری که می خواد به خاطر رفت و آمد نداشتن زنش با خانوادش طلاقش بده هر چه زودتر بده بهتره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ی چیزی بهت بگم 

من دقیقا مشکل تو رو با ده برابر فشار بیشتر دارم ،ایقدی که مادرش چندین بار دعای سیاهی روی قیچی گرفته بود گذاشته بود زیر تخت خوابمون 

خیلی سختی کشیدم 

تا مرز جدایی رفتیم و خدا کمک کرد دعاهاشو پیش ی سیدی باطل کردم و الان باز خوب شدیم 

خیلی احتیاطشون بکن 

تو پیشپیری کن که مثل من نشی 

چرا درباره خودتون اینجوری فکر میکنیدو صحبت میکنید؟    

میترسم خب عقدیم خانوادش قدرت دارن نکن زنت رفت .آمدی نیست برو طلاقش بده خودم با شوهرم خوبم ولی همش میخان به پدر شوهرم زنگ بزنم منم خجالتی م نمیخام بدم رفتار می‌کنه با آدم شوهرمو همش میخواد بینمون و خوب کنه من نمیخام 

ی چیزی بهت بگم  من دقیقا مشکل تو رو با ده برابر فشار بیشتر دارم ،ایقدی که مادرش چندین بار دعای ...

مادرش اینجوری نیس باباش اینه که از این سیاست ها ندارن خداروشکر ولی بازم بهممون میریزم