2777
2789
عنوان

یه مطلب مهم کمک کنید و نظرسنجی

67 بازدید | 10 پست

من مدتی هست که احساس میکنم غم دارم البته مواقعی که توجه نمی کنم نیست فقط مواقعی که روش تمرکز دارم میاد اشتهام از مدت ها قبل کم شده علاوه بر اون استرس و اضطراب و دلشوره هم دارم 

ولی انگیزه ام رو یااینکه احساس پوچی کنم  ندارم 

خواب شبم هم الحمدلله خوبه 7یا 8 ساعت خواب کامل رو دارم 

ولی استرس دارم که نکنه افسردگی بگیرم و خودکشی کنم یا برم بیمارستان روان پزشکی خیلی میترسم 

پیاده روی میکنم معاشرت دارم با خوانواده دارم و برخی موارد دوستان البته دوستان کمه چون مشکلات زیاده 

ولی این احساسات خیلی بده 

حالا نظر بدید 

تعداد رای : 5
نظرسنجی
افسرگی
0
0%
اختلالات استرسی
0
0%
غمگین
1
20%
نشخوار فکری یا فکر زیاد به افکار منفی
4
80%

نظر ما هیچ فایده ای نداره برات

سریع تر برو پیش روانشناس یا روانپزشک

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز نمیخوام قرصی بشم 

منم اوایل مثل تو فکر میکردم

نرفتم بدتر شدم

لااقل برو روانشناس

من خودم روانپزشک میرم خیلی بهترم باز خوددانی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

مگه مثل من بودی

تقریبا

روانشناس برو قرص نمینویسه

برو طب سنتی که پزشک باشه مزاج شناسی میکنه خیلی خوبه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم