2777
2789

هویج و فلفل دلمه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه برگ بو یکی بنداز 2تا  چوب دارچین

رب کم بزن

ممیتونی کمی هم اویشن بریزی

به جای رب زیاد کم رب بریز زعفرون بزن

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

من همیشه ۳ ق یا بیشتر میریزم احتمالا خوب تفتش ندادی

ابشو نصفشو خالی کن اب و ادویه جدید بزن بهش،زعفرون هم حتما بریز

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
مچکرممم

مرغت اگه توش دوباره اب بریزی بی مزه میشه

مرغو سرخ کردم اول

عب نداره الان سرخ شه اون مزه رب میره آبشم نگه دار میریزی توی سوپ ، یکم از آبشم بعد سرخ شدن با یکم اب جوش بریز کنار مرغ 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

من همیشه ۳ ق یا بیشتر میریزم احتمالا خوب تفتش ندادی ابشو نصفشو خالی کن اب و ادویه جدید بزن بهش،زعفر ...

نه تفت ندادم اصلا با اب جوش قاطی کردم ریختم رو مرغ🥲

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...